Φίλτρο
ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ
Συμβουλές για να διατηρήσεις τα όμορφα μαλλιά σου υγιή και προσεγμένα

Έχεις δουλέψει σκληρά για να αποκτήσεις αυτά τα υπέροχα μαλλιά και θα πρέπει να είσαι πολύ περήφανη για τον εαυτό σου! Ωστόσο, η προσπάθεια δεν σταματά εδώ και τώρα ακριβώς, που τα μαλλιά σου είναι τόσο υγιή και όμορφα, είναι η στιγμή για να συνεχίσεις να τα διατηρείς έτσι. Έχουμε μια μεγάλη επιλογή άρθρων, ειδικά σχεδιασμένων για να σε καθοδηγήσουν για τις ανάγκες περιποίησης των μαλλιών σου και να διασφαλίσουν ότι η φυσική τους ομορφιά θα συνεχίσει να ακτινοβολεί, ανεξάρτητα από τις δοκιμασίες που θα συναντήσετε. Η πρόληψη της φθοράς και η διατήρηση της λάμψης και της δύναμης των μαλλιών σου αποτελούν τώρα βασικές προτεραιότητες και τα εξειδικευμένα ενημερωτικά μας άρθρα έχουν όλες τις συμβουλές, τις κατευθύνσεις και τις προτάσεις προϊόντων, που χρειάζεσαι για να παραμείνουν σε άριστη κατάσταση, χωρίς να αγχώνεσαι.

Είναι σημαντικό να ξέρεις τον τύπο των μαλλιών σου

Για να προσφέρουμε στα μαλλιά μας την κατάλληλη φροντίδα που χρειάζονται για να παραμείνουν υγιή και μαλακά, πρέπει να γνωρίζουμε τον τύπο της τρίχας μας. Χωρίς αυτή τη γνώση, είναι δύσκολο να εντοπίσουμε τα κατάλληλα προϊόντα styling με τις προδιαγραφές, που χρειαζόμαστε για να κάνουμε τη διαφορά και να διατηρήσουμε λαμπερά τα μαλλιά μας. Έχεις λιπαρά ή ξηρά μαλλιά; Ποιο είναι το μήκος και το χρώμα τους; Είναι ίσια ή σγουρά; Όλα παίζουν ρόλο στην επιλογή των τέλειων προϊόντων ή ενός νέου στιλ και δεν είναι δύσκολο να αναγνωρίσεις τις ανάγκες σου. Εμείς είμαστε εδώ για να βεβαιωθούμε ότι γνωρίζεις τα δικά σου μαλλιά και έτσι να κάνεις τις σωστές επιλογές, σχετικά με το ποια προϊόντα και πρακτικές περιποίησης μαλλιών είναι καλύτερα για σένα.

Ανακάλυψε και διατήρησε το στιλ σου, όποιο κι αν είναι αυτό

Υπάρχουν πολλά βήματα που μπορείς να κάνεις για να βεβαιωθείς ότι τα όμορφα μαλλιά σου θα παραμείνουν έτσι, και σίγουρα αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τα τελευταία και τα καλύτερα προϊόντα περιποίησης. Πιθανότατα, μεγαλύτερη σημασία έχει το πώς φροντίζεις τα μαλλιά σου - είτε πρόκειται για βούρτσισμα, στέγνωμα με το πιστολάκι ή ακόμα και το στιλ που τα χτενίζεις και το κλίμα στο οποίο ζεις. Τα πιο κρύα κλίματα με πολύ αέρα μπορεί να ξηράνουν γρήγορα τα μαλλιά σου και να οδηγήσουν σε ψαλίδα. Τα πιο ζεστά και υγρά κλίματα μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα το φριζάρισμα και άλλα ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Είναι σημαντικό να γνωρίζεις πώς θα αντιδράσουν τα μαλλιά σου σε αυτά τα διαφορετικά κλίματα, έτσι ώστε να μπορείς να βρεις κάποιες λύσεις για να σιγουρευτείς ότι θα αντιδράσουν με τον τρόπο που θες. Εσύ ελέγχεις αυτά τα υπέροχα μαλλιά και η NIVEA είναι εδώ για να εξασφαλίσει ότι θα συνεχίσεις να το κάνεις.