Ανδρικη αποτριχωση

Το 2015 οι τρίχες στο σώμα είναι το ίδιο χρήσιμες όπως και οι ανδρικές θηλές – κατάλαβέ το επιτέλους, εξέλιξη – και ενώ δεν έχουμε κάποιες χρήσιμες συμβουλές για το θέμα αυτό, τυχαίνει να γνωρίζουμε ένα – δύο πράγματα για το ξύρισμα της ευαίσθητης περιοχής.

Πες αντίο στις τρίχες του σώματος!

#1 ΑΡΑΙΩΣΕ ΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, τα τρία τέταρτα των γυναικών προτιμούν τις τρίχες στο ανδρικό στήθος, όμως μην ξεχνάς ότι οι τρίχες πρέπει να είναι αρκετά αραιές, ώστε απλώς να περνούν τα δάχτυλά τους, δηλαδή μεταξύ 1 και 2 cm. Πάρε απλώς μια έμπιστη συσκευή τριμαρίσματος, επίλεξε τον οδηγό σου και αραίωσε τις τρίχες, μέχρι να επιτύχεις μια αρκετά σταθερή πυκνότητα. Στο τέλος βάλε μία λοσιόν σώματος ,για να αποφύγεις την ερυθρότητα. Εύκολο!

#2 ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ

Σε τελική ανάλυση, εάν προτιμάς ένα λείο στήθος, πιάσε το ξυράφι και, όπως και στο ξύρισμα του προσώπου, βάλε αφρό και κάνε ένα καλό πέρασμα με τη λεπίδα, φροντίζοντας όμως να μην ξυριστείς κόντρα. Εάν το δέρμα σου είναι πιο παχύ, θα πρέπει να προσέχεις και μην υποθέσεις ότι τα γένια μεγαλώνουν προς την ίδια κατεύθυνση. Στο τέλος βάλε ένα ενυδατικό aftershave και ιδού! Τρίχες; Ποιες τρίχες;

#3 ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ

Όσοι έχουν τρίχες στην πλάτη είναι λίγο πιο άτυχοι. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, 9 στις 10 γυναίκες δεν θεωρούν ελκυστικές τις τρίχες στην πλάτη, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς, η μία από αυτές λέει ψέματα. Αν δεν είσαι ευλύγιστος σαν αίλουρος, τότε μάλλον θα χρειαστείς βοήθεια, δηλαδή, αν δεν έχεις έναν πολύ φιλότιμο συγκάτοικο ή ένα σημαντικό σύντροφο στη ζωή σας, που θα μπορούσε να σας βοηθήσει. Αλλά μην ξεχνάς, θα τους έχεις για πάντα υποχρέωση. Μεγάλη υποχρέωση. Σε ό,τι αφορά τις τρίχες στην πλάτη, το ξύρισμα και/ή η αποτρίχωση είναι η λύση, συνεπώς, προτείνουμε να το εμπιστευτείς τους ειδικούς.

#4 ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΕΚΕΙ… ΚΑΤΩ

Γνωρίζουμε ότι η σκέψη των αιχμηρών αντικειμένων κοντά σε ό,τι πιο πολύτιμο έχετε είναι κάπως τρομακτική, αλλά, πίστεψέ μας - σίγουρα αξίζει τον κόπο. Θέλει κανείς αυτή την "οπτική ίντσα"; Το βασικό στοιχείο εδώ είναι η υπομονή, καθώς τα κοψίματα σε αυτήν την περιοχή δεν είναι ευχάριστα. Για άλλη μία φορά βάτε αφρό, όπως και στο ξύρισμα του προσώπου, τράβηξε το δέρμα όπου χρειάζεται, συνέχισε με απαλές κινήσεις και κράτα τη λεπίδα σου καθαρή, με συχνό ξέπλυμα. Άλλη μια καλή ιδέα είναι να σηκώσεις το ένα πόδι για να φτάσεις εκείνες τις δύσκολες περιοχές, όμως φρόντισε να μην είναι ολισθηρό το πάτωμα. Κάποιοι άνδρες προτιμούν αδιαμφισβήτητα το ξύρισμα στο ντουζ, καθώς το ζεστό νερό χαλαρώνει το δέρμα και διευκολύνει το καθάρισμα. Υπάρχουν και άλλοι άνδρες που ξυρίζουν την ευαίσθητη περιοχή ενώ κάθονται στην τουαλέτα, επομένως εάν διαθέτεις βιονικά χέρια αξίζει τον κόπο. Και μην ξεχάσεις να βάλεις λίγη καταπραϋντική κρέμα μετά το ξύρισμα της ευαίσθητης περιοχής – ανεβάζει το λείο σε άλλο επίπεδο.

Καλή τύχη και να θυμάσαι: όχι βιασύνη.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ