Προϊόντα αντιγήρανσης και φροντίδας της επιδερμίδας

Δεν μπορούμε να σταματήσουμε τη διαδικασία της γήρανσης, αλλά μπορούμε να την καθυστερήσουμε. Ανακαλύψτε γιατί τα προϊόντα αντιγήρανσης και φροντίδας της επιδερμίδας είναι απαραίτητα για επιδερμίδα που είναι απαλή και δείχνει νεότερη.

NIVEA: Μια ενδιαφέρουσα ιστορία για την αντιγήρανση

Πάνω από 100 χρόνια δημιουργίας. Ανακαλύψτε γιατί η NIVEA έγινε μία από τις πιο αξιόπιστες επωνυμίες αντιγήρανσης της επιδερμίδας παγκοσμίως.

Δοκιμάστε τη δύναμη της Q10

Η παγκόσμια επιτυχία της ανακάλυψης του Q10 έφερε επανάσταση στη φροντίδα της επιδερμίδας. Εφαρμόστε τακτικά την αναζωογονητική σύνθεση της Αντιρυτιδικής Κρέμας Νυκτός NIVEA Q10 Plus και δείτε διαφορά στην επιδερμίδα σας με ορατή μείωση των ρυτίδων.

Η ιστορία της αντιγήρανσης NIVEA

Στον τομέα της ομορφιάς και της φροντίδας της επιδερμίδας, η NIVEA έχει πάνω από έναν αιώνα εμπειρίας. Ο στόχος μας το 1911, να παρέχουμε δηλαδή σε όλους καλύτερη φροντίδα της επιδερμίδας, δεν έχει αλλάξει, αλλά η σειρά των προϊόντων μας έχει επεκταθεί σημαντικά.

Πριν από 25 χρόνια, μια ομάδα γύρω από τον Franz Stäb, έναν από τους κορυφαίους βιολόγους της  NIVEA, ξεκίνησε να ερευνά ουσίες που προκαλούν στην επιδερμίδα αλλαγές μεγάλης διάρκειας. Αρχικά μελέτησαν ουσίες που παράγονται φυσικά στο σώμα, μία εκ των οποίων ήταν το Q10. Η έρευνα τους οδήγησε να ανακαλύψουν ότι το Q10 παρουσιάζει μια μοναδική, διπλή λειτουργία στην επιδερμίδα μας: Αυξάνει την παραγωγή ενέργειας των κυττάρων της επιδερμίδας και ταυτόχρονα συμβάλλει στην αποτροπή της καταστροφής των κυττάρων από τις ελεύθερες ρίζες και της πρόκλησης γήρανσης της επιδερμίδας

Το 1998, η πρώτη αντιγηραντική κρέμα NIVEA με Q10 κυκλοφόρησε στην αγορά και εκτιμήθηκε ιδιαίτερα για την αποτελεσματικότητά της στη λείανση της εμφάνισης των ρυτίδων. Σήμερα, προϊόντα με Q10 μπορούν να βρεθούν σε όλη τη σειρά προϊόντων NIVEA Q10 Plus, και οι γυναίκες όλων των ηλικιών μπορούν να απολαύσουν τα οφέλη.

Η σημασία της αντιγήρανσης και της φροντίδας της επιδερμίδας

Η χρήση των σωστών προϊόντων μπορεί να συμβάλλει στην ελαχιστοποίηση της εμφάνισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων και να αυξήσει την αυτοπεποίθηση που έχετε με την επιδερμίδα σας.

Γιατί θέλετε να επιβραδύνετε τη διαδικασία της γήρανσης;

Η ομορφιά πηγάζει από την αυτοπεποίθηση και τι καλύτερο από το να κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και να σου αρέσει αυτό που βλέπεις; Εάν τα προϊόντα αντιγήρανσης και φροντίδας της επιδερμίδας μπορούν να τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας, γιατί να μην τα επιλέξετε; Όλοι έχουν δικαίωμα στην ομορφιά. 
5 σημαντικά προϊόντα αντιγήρανσης και φροντίδας της επιδερμίδας

Κρέμα ημέρας

Η επιδερμίδα του προσώπου μας έρχεται αντιμέτωπη με πολλές διαφορετικές, περιβαλλοντικές επιρροές μέσα στη μέρα. Εφαρμόστε μια αποτελεσματική κρέμα ημέρας, όπως η Αντιρυτιδική Κρέμα Ημέρας NIVEA Q10 Plus για προστασία της επιδερμίδας και αποτελεσματική μείωση των ρυτίδων.
5 σημαντικά προϊόντα αντιγήρανσης και φροντίδας της επιδερμίδας

Κρέμα νυκτός

Ενώ κοιμόμαστε, η επιδερμίδα ανανεώνεται και αποκαθίσταται. Είναι σημαντικό να εφαρμόζουμε μια πλούσια αντιρυτιδική κρέμα νυκτός για να ενισχύσουμε αυτή τη διαδικασία. Η Αντιρυτιδική Κρέμα Ματιών NIVEA Vital Soja μειώνει ορατά την εμφάνιση ρυτίδων και περιέχει 95% φυσικά συστατικά.
5 σημαντικά προϊόντα αντιγήρανσης και φροντίδας της επιδερμίδας

Κρέμα ματιών

H επιδερμίδα γύρω από την περιοχή των ματιών είναι πολύ πιο λεπτή και πιο ευαίσθητη από το υπόλοιπο πρόσωπο. Εφαρμόστε μια ειδική κρέμα ματιών, όπως την Αντιρυτιδική Κρέμα Ματιών NIVEA Q10 για ορατή μείωση γραμμών, πρηξίματος, μαύρων κύκλων και λάμψη στην περιοχή των ματιών.
5 σημαντικά προϊόντα αντιγήρανσης και φροντίδας της επιδερμίδας

Αντηλιακό

Η βλάβη από την υπεριώδη ακτινοβολία μπορεί να προκαλέσει πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας καθώς και πλήθος άλλων προβλημάτων. Βεβαιωθείτε ότι είστε προστατευμένες χρησιμοποιώντας ένα αντηλιακό ειδικά σχεδιασμένο για το πρόσωπο, όπως την Αντιρυτιδική Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου NIVEA.

5 σημαντικά προϊόντα αντιγήρανσης και φροντίδας της επιδερμίδας

Ορός

Ο ορός είναι το μυστικό όπλο κάθε προγράμματος αντιγήρανσης και φροντίδας. Με πανίσχυρη σύνθεση με Q10 και υαλουρονικό οξύ, ο Αντιρυτιδικός Ορός με Αναζωογονητικές Πέρλες NIVEA λειαίνει την επιφάνεια της επιδερμίδας με το πέρασμα του χρόνου για πιο απαλή, πιο νεανική επιδερμίδα.


Αντιγηραντικές κρέμες NIVEA για επιδερμίδα πιο απαλή, με νεανική όψη