ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ
ΤΟ ΠΡΩΤΟ DEO
BEAUTY ELIXIR

ΝΕΟ ΑΠΟ ΤΗ NIVEA

NIVEA BEAUTY ELIXIR.
ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΟΥ

Το πρώτο NIVEA αποσμητικό, πλούσιο σε ενυδατικά συστατικά γάλακτος.
Μια νέα αίσθηση ομορφιάς και προστασίας.


Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ DEO BEAUTY ELIXIR

Εδώ και αρκετά χρόνια, οι ειδικοί της NIVEA εργάζονται για την ανάπτυξη μιας αποτελεσματικής φόρμουλας για την περιποίηση της επιδερμίδας, που να καταπολεμά το ξηρό και τραχύ δέρμα κάτω από τις μασχάλες. Να τι έχει να πει ο Dr. Jens Schulz από το εργαστήριο ανάπτυξης της φόρμουλας για το προϊόν αυτό.

Τι είναι αυτό που κάνει τόσο ιδιαίτερη αυτή τη νέα σύνθεση; Σε τι διαφέρει από τα υπόλοιπα αποσμητικά;

Το NIVEA Deo Beauty Elixir είναι μια επιστημονική καινοτομία, που φέρνει τα πολύτιμα συστατικά του γάλακτος στο αποσμητικό. Μετά από χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, κατανοούμε την πηγή αυτής της εντυπωσιακής δύναμης του γάλακτος και την εισάγουμε σε αυτή την ελαφριά σύνθεση, που απορροφάται γρήγορα. Η νέα αυτή σύνθεση είναι απαλή με την επιδερμίδα, δεν περιέχει οινόπνευμα και είναι ιδανική για την ευαίσθητη επιδερμίδα, ακόμα και μετά από τακτικό ξύρισμα.

Όλοι γνωρίζουμε ότι το γάλα είναι απαραίτητο συστατικό για τη ζωή. Είναι φυσικό, απλό, αγνό, μια κοινή θρεπτική πηγή για όλους. Ποια συστατικά του έχετε επιλέξει για το προϊόν αυτό;

Έχουμε πάρει τα στοιχεία του γάλακτος που έχουν τη μεγαλύτερη αξία, όσον αφορά την περιποίηση της επιδερμίδας και ιδιαίτερα τα συστατικά που είναι απαραίτητα μετά το ξύρισμα. Επομένως, κατά την ανάπτυξη των ουσιών του γάλακτος, οι ειδικοί μας επέλεξαν προσεκτικά τα συστατικά που είναι πιο αποτελεσματικά και εμπνευσμένα από τη φύση, όπως μέταλλα (ασβέστιο), γαλακτικά ιόντα, βιταμίνες (C, E, B5), τριγλυκερίδια λακτόζης και τα απαραίτητα αμινοξέα.

Πώς βοηθά το προϊόν στην ανάπλαση της ταλαιπωρημένης και ξηρής επιδερμίδας;

Η επιδερμίδα στην περιοχή της μασχάλης είναι πολύ λεπτή και χρειάζεται ειδική φροντίδα, ιδιαίτερα εφόσον το ξύρισμα μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό και να οδηγήσει σε απώλεια βασικών στοιχείων της επιδερμίδας. Η σύνθεσή μας είναι ειδικά σχεδιασμένη έτσι ώστε να αποκαθιστά αυτά τα φυσικά συστατικά που απομακρύνονται με το ξύρισμα, όπως για παράδειγμα τα γαλακτικά ιόντα - ένα φυσικό συστατικό ενυδάτωσης - και το μεταλλικό ασβέστιο. Και τα δύο είναι απαραίτητα για μια υγιή επιδερμίδα.

Το προϊόν είναι κατάλληλο και για την ευαίσθητη επιδερμίδα;

Ναι, η σύνθεσή του είναι ειδικά σχεδιασμένη και δερματολογικά ελεγμένη, ώστε να είναι κατάλληλη για την ευαίσθητη επιδερμίδα.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ DEO BEAUTY ELIXIR