ΝΙΩΣΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΞΕΝΙΑ ΑΠΑΛΟΤΗΤΑ

NIVEA Black & White Silky Smooth Deodorant

BLACK & WHITE

ΜΕΤΑΞΕΝΙΑ ΑΠΑΛΕΣ ΜΑΣΧΑΛΕΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΥΡΙΣΜΑ

ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

Το νέο αποσμητικό Black & White Silky Smooth, με σύνθεση που περιέχει μαλακτικά συστατικά για το δέρμα, αποτελεί το νέο πρότυπο όσον αφορά τη φροντίδα για τις γυναικείες μασχάλες, ιδιαίτερα μετά την αποτρίχωση. Τα συστατικά του φροντίζουν την επιδερμίδα και το αφήνουν μαλακό και απαλό.


ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ NIVEA ΣΤΟ AFTERSHAVE ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ

PERFECT CARE AT ALL LEVELS

Το νέο NIVEA Black & White Silky Smooth είναι ένα μαλακτικό αποσμητικό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αμέσως μετά το ξύρισμα για μεταξένια απαλές μασχάλες. Η φροντίδα όμως δε σταματά εδώ! Συνεχίζεται και στα ρούχα σας, μιας και δεν αφήνει λευκά σημάδια στα μαύρα ή κίτρινους λεκέδες στα λευκά.  

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Γιατί η επιδερμίδα στις μασχάλες είναι τόσο ευαίσθητο; Ποια είναι τα σημάδια ερεθισμού της επιδερμίδας στις μασχάλες; 

 Οι μασχάλες είναι ένα πολύ ευαίσθητο σημείο του σώματος. Επειδή η επιδερμίδα της μασχάλης αναδιπλώνεται και έχει μεγάλο αριθμό ιδρωτοποιών αδένων, είναι πολύ ιδιαίτερο σε σύγκριση με άλλες περιοχές του σώματος. Υπόκειται σε τριβή από τα ρούχα, ενώ εκτίθενται και σε ένταση λόγω της αποτρίχωσης. Περίπου το 97% των γυναικών αφαιρούν τις τρίχες στις μασχάλες τους. Όποια μέθοδο κι αν χρησιμοποιούν, με το ξύρισμα να είναι το πιο συνηθισμένο, αφαιρούνται οι επιφανειακές στρώσεις της επιδερμίδας και μερικές φορές προκαλούνται βλάβες στο δέρμα. Οι περισσότερες γυναίκες εμφανίζουν σημάδια ερεθισμού, όπως κοκκίνισμα, αίσθηση καψίματος, φαγούρα, καθώς και μια αίσθηση ξηρότητας. 


Τι το ιδιαίτερο έχει η σύνθεση του αποσμητικού NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth; Πώς κάνει την επιδερμίδα πιο απαλή;

Το αποσμητικό NIVEA Black & White Invisible Smooth περιέχει μαλακτικές ουσίες για την επιδερμίδα. Αυτά τα ιδιαίτερα συστατικά φροντίδας συμβάλλουν ώστε η επιδερμίδα να είναι μαλακή και απαλή. Οι έλεγχοι που διεξάγουμε σε καταναλωτές δείχνουν ότι οι γυναίκες βλέπουν και αισθάνονται πραγματική διαφορά. Φροντίζουμε για την επιδερμίδα στις μασχάλες, ώστε να δείχνει, αλλά και να είναι πιο όμορφη.  

 

Μπορώ να χρησιμοποιώ το αποσμητικό NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth αμέσως μετά το ξύρισμα;  

Ναι, το αποσμητικό NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth είναι ευχάριστο στη χρήση, αμέσως μετά το ξύρισμα. Ο πρώτος λόγος είναι ότι δεν περιέχει οινόπνευμα, το οποίο μπορεί να προξενήσει σημάδια ερεθισμού, όπως αίσθηση καψίματος. Έπειτα, το αποσμητικό NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth μαλακώνει το δέρμα, και χαρίζει μια αίσθηση άνεσης μετά το ξύρισμα. Τα μαλακτικά συστατικά για την επιδερμίδα που περιέχει λειτουργούν για να κάνουν μασχάλες πιο απαλές και μαλακες, καθώς και για να φαίνεται όμορφες και φροντισμένες.Το αποσμητικό NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth είναι το ίδιο αποτελεσματικό, χωρίς τη χρήση οινοπνεύματος; 

Το οινόπνευμα χρησιμοποιείται συνήθως στα αποσμητικά για να σκοτώνει τα βακτήρια που προκαλούν κακοσμία. Το αποσμητικό  NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth δεν περιέχει οινόπνευμα, για να παρέχει την καλύτερη δυνατή φροντίδα μετά το ξύρισμα. Το αποσμητικό NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth περιέχει ισχυρά ενεργά αντιβακτηριδιακά που διασφαλίζουν αποτελεσματικότητα 48 ωρών κατά της κακοσμίας.  Περιέχει το αποσμητικό NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth άλατα αλουμινίου; 
Είναι τα άλατα αυτά ασφαλή;

Όλα τα αποσμητικά που παρέχουν αποτελεσματική προστασία από τον ιδρώτα στις μασχάλες περιέχουν άλατα του αλουμινίου (π.χ. Χλωροϋδρικό Αργίλιο ACH). Τα άλατα του αλουμινίου συμβάλλουν επίσης στη μείωση του αριθμού των βακτηρίων που προξενούν την οσμή που συνδέεται με τον ιδρώτα. Δεν υπάρχει άλλο ενεργό συστατικό που να είναι τόσο αξιόπιστα αποτελεσματικό κατά της παραγωγής ιδρώτα, ενώ ταυτόχρονα είναι τόσο καλά ανεκτό από την επιδερμίδα. 
Υπάρχουν αυστηροί κανονισμοί, απαιτητικοί έλεγχοι ασφαλείας και επιστημονικές δοκιμές σε όλα τα καλλυντικά για όλα τα συστατικά. Για αυτό το λόγο γίνεται σοβαρός έλεγχος στα άλατα του αλουμινίου στο αποσμητικό NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth.  Έτσι, οι καταναλωτές μπορούν να αισθάνονται σίγουροι ότι τα συστατικά αυτά είναι ασφαλή για το σώμα τους.  

Είναι το αποσμητικό NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth το ίδιο αποτελεσματικό κατά των σημαδιών και των κίτρινων λεκέδων όπως και τα υπόλοιπα αποσμητικά NIVEA Black & White Invisible;

Ναι, το αποσμητικό NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth προσφέρει την ίδια προστασία κατά των λευκών σημαδιών και των κίτρινων λεκέδων όπως τα υπόλοιπα αποσμητικά NIVEA Black & White Invisible.
Αυτό έχει ελεγχθεί σε συνεργασία με το αναγνωρισμένο Ινστιτούτο Hohenstein. Αυτό το διαπιστευμένο εργαστήριο ελέγχων και ερευνητικό ινστιτούτο ασχολείται με δοκιμές, πιστοποιήσεις και εφαρμοσμένη έρευνα στον τομέα των υφασμάτων. 


Τι είναι αυτό που προκαλεί τα λευκά σημάδια στα ρούχα; Τι προκαλεί τους κίτρινους λεκέδες στην περιοχή της μασχάλης στα λευκά ρούχα; 

Τα λευκά υπολείμματα που μένουν στις μασχάλες από τα αποσμητικά προκαλούνται κυρίως από τα αντιιδρωτικά ενεργά συστατικά. Εμφανίζονται ως σκόνη και έτσι φαίνονται εύκολα στην επιδερμίδα και σε σκούρα ρούχα. Οι κίτρινοι λεκέδες συσσωρεύονται σταδιακά με τα πλυσίματα. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που συμβάλλουν στο σχηματισμό αυτών των λεκέδων (όπως π.χ. τα αντιιδρωτικά ενεργά συστατικά, το σμήγμα του δέρματος) και αλληλεπιδρούν με το νερό και τα απορρυπαντικά. Αυτή η χημική αντίδραση παράγει αποθέματα κίτρινου χρώματος που παραμένουν στα ρούχα. 

Πώς λειτουργεί το αποσμητικό NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth κατά των λευκών και κίτρινων σημαδιών;

Όσον αφορά τα λευκά υπολείμματα, το αποσμητικό NIVEA Black & White Ιnvisible Silky Smooth χρησιμοποιεί μια τεχνολογία κατά των λευκών σημαδιών: τα αντιιδρωτικά ενεργά συστατικά σχηματίζονται  και επικαλύπτονται από ειδικά έλαια που κάνουν τα υπολείμματα αόρατα. 
Προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι κίτρινοι λεκέδες, το αποσμητικό NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth περιέχει μια πατενταρισμένη δραστική ουσία κατά των λεκέδων. Το συστατικό αυτό προστατεύει τις ίνες του υφάσματος προτού τα στοιχεία του λεκέ μπορέσουν να τις διαπεράσουν. Έτσι οι λεκέδες παραμένουν στην επιφάνεια και μπορούν να πλυθούν πιο εύκολα. 

Τι ιδιαίτερο έχει το άρωμα του αποσμητικού NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth;

Το αποσμητικό NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth έχει ένα πολύ εκλεπτυσμένο και ξεχωριστό άρωμα, εμπνευσμένο από εξαιρετικά και ιδιαίτερα αρώματα. Συνδυάζει ένα προφίλ λουλουδιών και φρούτων με μόσχο και πράσινες νότες. Οι πρώτες νότες προέρχονται από το λουλούδι τσαμπάκα, κισσό και φύλλα μανταρινιού, ενώ η καρδιά του αρώματος αποτελείται από ρόδο της Δαμασκού, χρυσή ορχιδέα και έντονες υδαρείς νότες. Η βάση αποτελείται από σανταλόξυλο και ξύλο αμάρνανθου, λευκό μόσχο και δαμάσκηνο. 


Για τον ειδικό

Ο Dr. Jens Schulz είναι ο υπεύθυνος εργαστηρίου στο Τμήμα παγκόσμιας ανάπτυξης προϊόντων για τα αποσμητικά στη Beiersdorf. Διαθέτει πτυχίο Χημείας και διδακτορικό στη Φυσικοχημεία, ενώ έχει εμπειρία 18 ετών στο τμήμα παγκόσμιας ανάπτυξης προϊόντων.