ΠΕΡΙΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΜΕΤΑΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

ΝΕΟ: ΠΕΡΙΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ NIVEA CREME CARE

Ο καθαρισμός προσώπου αποτελεί σημαντικό κομμάτι της καθημερινής μας ρουτίνας φροντίδας. Για την αποφυγή της αίσθησης τραβήγματος της επιδερμίδας μετά τον καθαρισμό, η NIVEA παρουσιάζει το νέο Περιποιητικό Καθαρισμό Προσώπου NIVEA Creme Care. Η νέα σειρά διαθέτει τρία διαφορετικά προϊόντα για διαφορετικές συνήθειες καθαρισμού: το γαλάκτωμα καθαρισμού προσώπου, την κρέμα και τα μαντηλάκια. Η πρωτοποριακή σύνθεση με Σύμπλεγμα Προστατευτικής Φροντίδας και το μοναδικό άρωμα της NIVEA Creme αφήνει την επιδερμίδα καθαρή και απαλή, με φυσικά όμορφη εμφάνιση.

NEA ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ NIVEA CREME CARE

ΠΕΡΙΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΒΡΕΣ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ

Ο καθημερινός καθαρισμός του προσώπου σου αποτελεί ουσιαστικό κομμάτι κάθε καλού προγράμματος φροντίδας της επιδερμίδας. Θέλουμε, εδώ, να εξηγήσουμε με ποιον τρόπο να καθαρίζεις και να φροντίζεις την επιδερμίδα σου με τον κατάλληλο τρόπο, προκειμένου να αποκτήσεις την αίσθηση καθαρής και περιποιημένης επιδερμίδας.

ΒΗΜΑ 1: ΚΑΝΕ ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Όλοι μας λαχταρούμε μια υγιή, καθαρή και περιποιημένη επιδερμίδα. Έτσι, θα πρέπει να καθαρίζεις την επιδερμίδα του προσώπου σου καθημερινά εφαρμόζοντας μια κρέμα ημέρας ή νύχτας. Στο πρώτο βήμα, θα πρέπει να πλένεις σχολαστικά τα χέρια σου πριν τον καθαρισμό του προσώπου σου για την αποφυγή μόλυνσης του προσώπου σου από τους ρύπους ή τα βακτήρια που μεταφέρονται στα χέρια σου κατά τη διάρκεια της ημέρας.

ΒΗΜΑ 2: ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΕΝΑ ΑΠΑΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Εάν θέλεις να καθαρίσεις το πρόσωπό σου με νερό, δοκίμασε τη νέα κρέμα Περιποιητικού Καθαρισμού Προσώπου NIVEA Creme Care. Εάν προτιμάς βαμβάκι, το γαλάκτωμα Περιποιητικού Καθαρισμού Προσώπου NIVEA Creme Care είναι απλώς ιδανικό. Για να καθαρίσεις άμεσα το πρόσωπό σου, επίλεξε τα εξαιρετικά απαλά μαντηλάκια Περιποιητικού Καθαρισμού Προσώπου NIVEA Creme Care.

ΒΗΜΑ 3: ΤΟΝΩΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΟΥ

Η χρήση τονωτικής λοσιόν αποτελεί το τελικό βήμα του προγράμματος καθαρισμού. Η τονωτική λοσιόν αφαιρεί τα τελευταία ίχνη του μακιγιάζ ή τα υπολείμματα του προϊόντος καθαρισμού και ενυδατώνει την επιδερμίδα. Έπειτα, μπορείς να εφαρμόσεις την κρέμα προσώπου σου. Χάρη στον προηγούμενο καθαρισμό, τα ενεργά συστατικά της κρέμας σου για την ημέρα ή τη νύχτα μπορούν τώρα να απορροφηθούν καλύτερα από την επιδερμίδα του προσώπου σου.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Συχνές ερωτήσεις για τη νέα σειρά Προϊόντων Καθαρισμού Προσώπου NIVEA Creme Care

  • Γιατί είναι σημαντική η διατήρηση καθαρής επιδερμίδας;

Μια από τις πρωταρχικές λειτουργίες της επιδερμίδας είναι να ενεργεί ως εμπόδιο για την προστασία του σώματος. Η επιδερμίδα προστατεύει το σώμα από διάφορες εξωγενείς επιρροές, όπως τα βακτήρια, τα χημικά και το κλίμα. Ταυτόχρονα, διατηρεί την ισορροπία των υγρών και γι' αυτό εμποδίζει την απώλεια μεγάλης ποσότητας υγρασίας από το σώμα. 
Ωστόσο, πολλοί παράγοντες μπορούν να διαταράξουν την ισορροπία της επιδερμίδας. 
Η γήρανση, η περιβαλλοντική μόλυνση, ένας ανθυγιεινός τρόπος ζωής και το κλίμα μπορούν να αποδυναμώσουν την προστασία της επιδερμίδας. Το αποτέλεσμα: Η συσσώρευση μακιγιάζ και ρύπων κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορούν πιο εύκολα να επηρεάσουν τις λειτουργίες της επιδερμίδας και η ανάγκη για τακτικό και σε βάθος καθαρισμό γίνεται όλο και πιο σημαντική για την προστασία της επιδερμίδας από ξεσπάσματα και ερεθισμούς και την ανάκτηση της φυσικής της λάμψης, προκειμένου να δείχνει φρέσκια και όμορφη.

  • Τι είναι τόσο ιδιαίτερο σχετικά με τα νέα Προϊόντα Καθαρισμού Προσώπου NIVEA Creme Care;

«Εφόσον θέλαμε να δημιουργήσουμε προϊόντα καθαρισμού που ενεργούν εύκολα και ταυτόχρονα φροντίζουν την επιδερμίδα απαλά, δημιουργήσαμε μια μοναδική σύνθεση», λέει η Δρ. Svenja Möllgaard, Product Development NIVEA Face Care, R&D Beiersdorf. Έτσι, τα νέα προϊόντα Καθαρισμού Προσώπου NIVEA Creme Care έχουν αποτελεσματικές καθαριστικές ιδιότητες και προσφέρουν την καλύτερη φροντίδα της NIVEA. «Τα προϊόντα παρέχουν το ίδιο Σύμπλεγμα Προστατευτικής Φροντίδας και αρώματα με τη NIVEA Creme, ένα προστατευτικό και περιποιητικό προϊόν που οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε από τότε που είμαστε παιδιά», εξηγεί η ειδικός. «Μπορείτε εύκολα και σε βάθος να καθαρίσετε την επιδερμίδα σας από τους καθημερινούς ρύπους προστατεύοντας τη φυσική ισορροπία της επιδερμίδας σας χάρη σε περιποιητικές συνθέσεις με συστατικά όπως το Eucerit και η πανθενόλη – χωρίς επιπλέον τρίψιμο και καταπόνηση της επιδερμίδας», προσθέτει η Δρ. Möllgaard. Έτσι, η περιποιητική σύνθεση αφήνει στην επιδερμίδα του προσώπου μια αίσθηση καθαριότητας, αναζωογόνησης και βαθιάς ενυδάτωσης. «Μπορεί να χρησιμοποιηθεί δύο φορές τη μέρα ή απλώς κάθε στιγμή που έχετε ανάγκη έναν περιποιητικό καθαρισμό», προσθέτει η ειδικός. Το αποτέλεσμα: φυσικά όμορφη, υπέροχα απαλή και ελαστική επιδερμίδα. 

  • Τι σημαίνει ότι περιλαμβάνει την καλύτερη φροντίδα της NIVEA;

Η NIVEA είναι γνωστή για τις περιποιητικές της ιδιότητες κατά τα τελευταία 100 χρόνια. Για παράδειγμα, πολλοί καταναλωτές αγαπούν το μπλε κουτί της NIVEA Creme ως προστατευτικό και περιποιητικό προϊόν που οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε από τότε που είμαστε παιδιά. Αυτό μας ενέπνευσε για να συμπεριλάβουμε την καλύτερη φροντίδα της NIVEA στα νέα μας προϊόντα καθαρισμού. Η ουσία αυτών των περιποιητικών ιδιοτήτων είναι το Σύμπλεγμα Προστατευτικής Φροντίδας. Τα προϊόντα μπορούν να προστατεύουν την επιδερμίδα από την ξηρότητα και να την υποστηρίζουν με ειδική φροντίδα ακόμα και κατά τη διάρκεια της διαδικασίας καθαρισμού. Με το νέο μας σχεδιασμό, μπορούμε να ενώσουμε τον αποτελεσματικό καθαρισμό με την καλύτερη φροντίδα της NIVEA.
Καθώς τα προϊόντα περιλαμβάνουν την καλύτερη φροντίδα της NIVEA, το άρωμα που έχει επιλεγεί για αυτά τα προϊόντα βασίζεται στην αυθεντική λευκή NIVEA Creme. Το μοναδικό άρωμα NIVEA εμπνευσμένο από αρώματα λουλουδιών, εσπεριδοειδών και μόσχου έχει αγαπηθεί από γενιές σε όλο τον κόσμο και συχνά συνδέεται με υπέροχες παιδικές αναμνήσεις. Κάνει τους ανθρώπους να αναπολούν. Όταν το μυρίζουν, σκέφτονται στιγμές αγάπης, εμπιστοσύνης και φροντίδας. Εφόσον η σειρά Καθαρισμού Προσώπου NIVEA Creme Care είναι η πιο περιποιητική σειρά καθαρισμού προσώπου, θέλαμε αυτό να εκφράζεται από το άρωμα – για μια εμπειρία καθαρισμού που κάνει το πρόσωπο να αισθάνεται την αγάπη. 

  • Τι ακριβώς είναι το Σύμπλεγμα Προστατευτικής Φροντίδας της NIVEA; 

Το Σύμπλεγμα Προστατευτικής Φροντίδας αποτελείται από ειδικά και πολύ περιποιητικά συστατικά. Η σύνθεση περιλαμβάνει το Eucerit, ένα φυσικό ενυδατικό συστατικό το οποίο είναι γνωστό για τις περιποιητικές και ενυδατικές του ιδιότητες και ενισχύει τη λειτουργία προστασίας της επιδερμίδας. Ακόμη, η Beiersdorf έχει τη δική της διαδικασία παρασκευής με σκοπό την εξαγωγή Eucerit ειδικής, καθαρής ποιότητας. Προσθέσαμε επίσης πανθενόλη η οποία ενισχύει τις διαδικασίες ανάπλασης της ίδιας της επιδερμίδας. Είναι επίσης γνωστή για τη βελτίωση της υγρασίας της επιδερμίδας και τη μείωση κνησμών και φλεγμονών της επιδερμίδας.

  • Από ποια προϊόντα αποτελείται η σειρά Καθαρισμού Προσώπου NIVEA Creme Care;

Όπως κάθε γυναίκα είναι διαφορετική, έτσι είναι και οι συνήθειές τους ως προς τον καθαρισμό και τη φροντίδα. Κάποιες προτιμούν τις κρέμες καθαρισμού αντί για το γαλάκτωμα καθαρισμού, ενώ άλλες θέλουν γρήγορο καθαρισμό και χρησιμοποιούν μαντηλάκια. Γι' αυτό, δημιουργήσαμε τρία διαφορετικά προϊόντα καθαρισμού και φροντίδας: Το γαλάκτωμα Καθαρισμού Προσώπου NIVEA Creme Care θα πρέπει να εφαρμόζεται με βαμβάκι. Η κρέμα Καθαρισμού Προσώπου NIVEA Creme Care πρέπει να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με νερό και τα μαντηλάκια Καθαρισμού Προσώπου NIVEA Creme Care είναι έτοιμα για χρήση και καθαρίζουν το πρόσωπο αμέσως. Για τα μαντηλάκια καθαρισμού, δώσαμε ιδιαίτερα μεγάλη προσοχή στο ύφασμα και μπορέσαμε να βρούμε μια εξαιρετικά απαλή ποιότητα η οποία ξεχωρίζει για την ευχάριστη αίσθηση που δημιουργεί. 

  • Για ποιους τύπους επιδερμίδας είναι κατάλληλα αυτά τα προϊόντα; Είναι κατάλληλα και για την ευαίσθητη επιδερμίδα;

Κάθε τύπος επιδερμίδας μπορεί να επηρεαστεί αρνητικά από  υπερβολικά σκληρά ή λανθασμένα προγράμματα καθαρισμού. 
Ο στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε περιποιητικά προϊόντα καθαρισμού και με τα νέα μας προϊόντα μπορούμε να προσφέρουμε μια μοναδική λύση καθαρισμού με τα χαρακτηριστικά της NIVEA για κάθε τύπο επιδερμίδας. Τα προϊόντα είναι κατάλληλα ακόμα και για ευαίσθητες και ξηρές επιδερμίδες.

  • Θα πρέπει να χρησιμοποιώ το αγαπημένο μου προϊόν Καθαρισμού Προσώπου NIVEA Creme Care το πρωί ή το βράδυ; 

Και τα δύο! Τη νύχτα, το πρόσωπο χρειάζεται να ελευθερωθεί από το μακιγιάζ, τους ρύπους και τη βρομιά που συγκεντρώνονται κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μια καθαρή και περιποιημένη επιδερμίδα είναι η ιδανική προϋπόθεση για τη διαδικασία αποκατάστασης της επιδερμίδας κατά τη νύχτα. Ο ανεπαρκής καθαρισμός ενδέχεται να οδηγήσει σε ερεθισμούς ή ερυθρότητα. Το πρωί, λόγω των διαδικασιών ανάπλασης και ανανέωσης των κυττάρων που έλαβαν χώρα τη νύχτα, θα πρέπει να αφαιρεθούν οι λιπαρές ουσίες από την παραγωγή σμήγματος και τον ιδρώτα που καλύπτουν την επιδερμίδα. Τα προϊόντα καθαρισμού NIVEA είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση.

  • Εφόσον λέγεται ότι τα προϊόντα φροντίζουν απαλά και ενυδατώνουν την επιδερμίδα, πρέπει παρόλα αυτά να χρησιμοποιώ κρέμα ημερήσιας και νυχτερινής φροντίδας;

Ναι, θα πρέπει να χρησιμοποιούνται πρόσθετα προϊόντα ενυδάτωσης. Ο Καθαρισμός Προσώπου NIVEA Creme Care δεν προορίζεται για αντικατάσταση του προϊόντος ενυδάτωσης προσώπου. Η σύνθεση είναι σχεδιασμένη για καθαρισμό σε βάθος ταυτόχρονα με απαλή φροντίδα, αλλά το πρόσωπο εξακολουθεί να χρειάζεται επιπλέον θρέψη.