Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΓΕΛΙΟΥ

Μια ζωή γεμάτη γέλια και χαμόγελα έχει σαν αποτέλεσμα να εμφανιστούν κάποιες μικρές γραμμές στις άκρες των χειλιών και γύρω από τα μάτια. Μάθε περισσότερα για αυτές τις γραμμές γέλιου και το πώς να τις περιποιηθείς.

ΓΡΑΜΜΕΣ ΓΕΛΙΟΥ: ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ;

Οι γραμμές γέλιου είναι το αποτέλεσμα χαρούμενων κι απολαυστικών στιγμών της ζωής σου - αξιοποίησε τη φυσική ομορφιά σου!
Αγκάλιασε & αποδέξου τις γραμμές γέλιου!

Αγκάλιασε & αποδέξου τις γραμμές γέλιου!

Το να μεγαλώνεις δεν είναι ντροπή και οι ρυτίδες γύρω από τα χείλη και τα μάτια είναι αποτέλεσμα μιας ζωής γεμάτης με γέλια και χαμόγελα. Έχουν μια ιστορία να πουν για ευτυχισμένες στιγμές και συναρπαστικές εμπειρίες, που έχεις απολαύσει - επομένως δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να τις αγκαλιάσεις και να μεγαλώσεις με χάρη!

Γιατί οι άνθρωποι προσπαθούν να μειώσουν τις ρυτίδες γύρω από το στόμα;

Κάποιες γυναίκες ανησυχούν με την αρχή της γήρανσης και τις λεπτές γραμμές και αναζητούν άμεσους τρόπους να αντισταθμίσουν τη διαδικασία γήρανσης. Ωστόσο, αντιμετωπίζοντας τη γήρανση με άλλη ματιά, μπορεί να αρχίσεις να βλέπεις τα θετικά στοιχεία. Μην ξεχνάς ότι για να φτάσεις σε μια ηλικία, είχες την τύχη να απολαύσεις μια μακρά ζωή μέχρι τώρα με πολλές υπέροχες εμπειρίες. Οι ρυτίδες στο πρόσωπό σου ζωγραφίζουν μια εικόνα των συναισθημάτων που έχεις νιώσει και όλων των καλών στιγμών που έχεις ζήσει. Με μια πιο θετική προδιάθεση απέναντι στη γήρανση, μπορείς να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου και να μάθεις να αγαπάς την εμφάνισή σου, στη φυσική της μορφή.

ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΓΕΛΙΟΥ

Παρόλο που οι γραμμές από το χαμόγελο και το γέλιο είναι σημάδι χαρούμενων εμπειριών, δεν είναι κακό να τις ελαχιστοποιήσεις, ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές.
Εκτείνοντας την περιοχή των χειλιών
5 ασκήσεις προσώπου για τη μείωση των ρυτίδων γύρω από τα χείλη

Εκτείνοντας την περιοχή των χειλιών

Πρώτα, τράβα τα χείλη σου προς τα μέσα και κράτησέ τα σφιχτά κλεισμένα. Στη συνέχεια, επέκτεινέ τα προς τα έξω, γεμίζοντας αέρα το στόμα σου. Κράτησέ τον, μετρώντας μέχρι το πέντε πριν τον αφήσεις και επανάλαβε την άσκηση μια-δυο φορές.
Το στόμα του ψαριού
5 ασκήσεις προσώπου για τη μείωση των ρυτίδων γύρω από τα χείλη

Το στόμα του ψαριού

Για την άσκηση αυτή, θα χρειαστεί να ρουφήξεις τα μάγουλά σου και να πιέσεις τα χείλη σου, για να μιμηθείς το στόμα του ψαριού. Κράτησε αυτή την έκφραση μετρώντας μέχρι το πέντε και μετά σταμάτα τον μορφασμό. Επανάλαβε μερικές φορές.

Πίεση στα μάγουλα
5 ασκήσεις προσώπου για τη μείωση των ρυτίδων γύρω από τα χείλη

Πίεση στα μάγουλα

Χαμογέλασε πλατιά για να φαίνονται τα δόντια σου. Πίεσε τα πλαϊνά από τα μάγουλα για να τεντώσεις τις άκρες των χειλιών σου. Έτσι θα ενεργοποιηθεί η συγκεκριμένη περιοχή, όπου οι γραμμές γέλιου τείνουν να σχηματίζονται και να παραμένουν. Επανάλαβε την άσκηση αυτή πέντε φορές.
Σχήμα Ο
5 ασκήσεις προσώπου για τη μείωση των ρυτίδων γύρω από τα χείλη

Σχήμα Ο

Η άσκηση αυτή είναι ιδανική για να ενεργοποιηθούν οι μύες στα μάγουλα. Προσπάθησε να κάνεις το σχήμα Ο με τα χείλη σου ελαφρώς ανοιχτά. Καθώς το κάνεις, προσπάθησε να χαμογελάσεις με τις άκρες των χειλιών - θα πρέπει να μπορείς να νιώσεις το τράβηγμα στα μάγουλά σου. Μείνε έτσι για λίγα δευτερόλεπτα πριν χαλαρώσεις.
Άρση ζυγωματικών
5 ασκήσεις προσώπου για τη μείωση των ρυτίδων γύρω από τα χείλη

Άρση ζυγωματικών

Πιέζοντας τα χείλη ελαφρά, χαμογέλασε πλατιά, έτσι ώστε τα ζυγωματικά σου να ανασηκωθούν. Μείνε έτσι για λίγα δευτερόλεπτα και χαλάρωσε. Η άσκηση αυτή θα τονώσει τους μύες στα μάγουλα, ενώ θα μειώσει την εμφάνιση των γραμμών γέλιου.
Διόρθωσε τυχόν ατέλειες με μια κρέμα ημέρας με χρώμα

Διόρθωσε τυχόν ατέλειες με μια κρέμα ημέρας με χρώμα

Δεν αρέσει σε όλους η κάλυψη με βαρύ foundation, ενώ κάποιες φορές μπορεί ακόμα και να τονίζει τις γραμμές γέλιου. Γι' αυτό, διάλεξε καλύτερα μια πιο ελαφριά επιλογή κάλυψης, όπως η αντιρυτιδική Κρέμα Ημέρας Q10 plus, που μειώνει ορατά τις ρυτίδες, ενώ διορθώνει τυχόν ατέλειες.

Κορυφαίες συμβουλές για τη μείωση της εμφάνισης των γραμμών γέλιου

  • Βεβαιώσου ότι πίνεις αρκετό νερό, έτσι ώστε να διατηρείς την επιδερμίδα σου ενυδατωμένη.
  • Ακολούθησε μια διατροφή πλούσια σε Βιταμίνη Ε, καθώς αποτελεί ένα σημαντικό αντιοξειδωτικό για να διατηρήσεις την όψη της επιδερμίδας σου φρέσκια και νεανική.
  • Σταμάτησε το κάπνισμα - κάνει την επιδερμίδα να χάνει την ελαστικότητα της.
  • Να φοράς πάντα αντηλιακό, για να προστατεύεις το πρόσωπό σου από τη  γήρανση που προκαλεί η υπεριώδης ακτινοβολία.
 

Q10 - ουσιώδες στοιχείο για την κυτταρική παραγωγή ενέργειας

Η ενσωμάτωση του Q10 σε μια ισχυρή αντιρυτιδική σύνθεση ενισχύει τη διαδικασία παραγωγής ενέργειας, ώστε να βοηθήσει την επιδερμίδα μας να φέρει εις πέρας τις ζωτικές λειτουργίες του, όπως την προστασία, την αναγέννηση, την ανάπλαση και την ανανέωση.

Ο ορός αποτελεί απαραίτητο μέρος κάθε αντιρυτιδικής ρουτίνας περιποίησης. Οι Αντιρυτιδικές Πέρλες Αναπλήρωσης NIVEA Q10 Plus περιέχουν μικροσφαιρίδια με ενυδατικό τζελ για τέλεια επιδερμίδα με πιο νεανική εμφάνιση. Σε συνδυασμό με μια κρέμα νύχτας, όπως η Αντιρυτιδική Κρέμα Νύχτας NIVEA Q10 Plus, να είσαι βέβαιη ότι η επιδερμίδα σου αναγεννάται αποτελεσματικά, ενώ εσύ κοιμάσαι, μειώνοντας την εμφάνιση των ρυτίδων και παραμένοντας ενυδατωμένη.


background

ΠΡΟΪΟΝΤΑ NIVEA ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ