ΤΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

ΒΙΩΣΙΜΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Στη NIVEA έχουμε στόχο την κυκλικότητα και την υπεύθυνη χρήση των υλικών συσκευασίας για την πρόληψη της μόλυνσης και τη μείωση του ανθρακικού μας αποτυπώματος. Η προσέγγισή μας είναι εξίσου απλή και απαιτητική: Μειώνουμε το πλαστικό όπου αυτό είναι δυνατόν, ανακυκλώνουμε το πλαστικό όσο περισσότερο μπορούμε, το αντικαθιστούμε όταν έχει νόημα και ενθαρρύνουμε τους πελάτες μας να ξαναχρησιμοποιούν τις συσκευασίες.

Μάθε για τα επιτεύγματα και τους στόχους μας σχετικά με τη δημιουργία βιώσιμης συσκευασίας με λιγότερο ή ανακυκλωμένο πλαστικό και υλικά με βάση το ξύλο από ελεγχόμενες και ανιχνεύσιμες πηγές.


ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ

Η ανθρωπότητα βρίσκεται αντιμέτωπη με το ζήτημα του τρόπου επίλυσης του παγκόσμιου προβλήματος των πλαστικών. Στη NIVEA έχουμε θέσεις φιλόδοξους στόχους για τη μείωση των παρθένων πλαστικών που βασίζονται σε ορυκτά και την αύξηση της ποσότητας των ανακυκλωμένων υλικών στις συσκευασίες μας, καθώς και για τη διασφάλιση της δυνατότητας ανακύκλωσης και επανάχρησης των συσκευασιών μας.

 

Εξερεύνησε τι έχουμε πετύχει μέχρι τώρα και τι στοχεύουμε να κάνουμε για να αποτρέψουμε περαιτέρω τη ρύπανση από τα πλαστικά.


ΟΙ ΒΙΩΣΙΜΕΣ ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΜΑΣ

Ένας τρόπος μείωσης του πλαστικού στη συσκευασία είναι η αντικατάστασή του με κάποιο υλικό με βάση το ξύλο, όπως το χαρτί και το χαρτόνι. Καθώς προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε τη φύση με σεβασμό, διασφαλίζουμε ότι το φυσικό υλικό που χρησιμοποιούμε λαμβάνεται με βιώσιμο τρόπο, με γνώμονα την προστασία των δασών από την αποψίλωση.

 

Διάβασε περισσότερα σχετικά με τις δεσμεύσεις μας για βιώσιμες χάρτινες συσκευασίες.


ΜΙΑ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ. ΕΝΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ. ΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ.

Θέλουμε να είμαστε 100% διαφανείς και να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σου σχετικά με τη βιωσιμότητα στη NIVEA. Αν δεν μπορείς να βρεις όλες τις απαντήσεις που ψάχνεις σε αυτόν τον ιστότοπο, ή αν αναζητάς πιο λεπτομερείς πληροφορίες, μπορείς να επισκεφτείς τον ιστότοπο βιωσιμότητας της Beiersdorf, της μητρικής εταιρείας της NIVEA.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ