ΕΛΑ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ!

NEO NIVEA sun Protect & Moisture. Αντηλιακή προστασία και 24ωρη ενυδάτωση

Kαινοτομία

ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ


Τα προϊόντα NIVEA sun Protect & Moisture είναι δίπλα σου για να μπορείς να απολαμβάνεις ξέγνοιαστα τον ήλιο κάθε στιγμή. Χάρη στην ΝΕΑ βελτιωμένη σύνθεση, τα αντηλιακά NIVEA Sun Protect & Moisture προστατεύουν την επιδερμίδα σου από τις υπεριώδεις ακτίνες UV και ταυτόχρονα τη διατηρούν απαλή και ενυδατωμένη.  Απόλαυσε τον ήλιο με ασφάλεια και χάρισε στην επιδερμίδα σου 24ωρη ενυδάτωση


Ενυδάτωση

ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΟΥ ΕΝΥΔΑΤΩΜΕΝΗ 24 ΩΡΕΣ

Γνωρίζεις πόσο σημαντικό είναι να διατηρείς την επιδερμίδα σου ενυδατωμένη όταν εκτίθεσαι στον ήλιο; Οι υπεριώδεις ακτίνες UV αφυδατώνουν την επιδερμίδα σου. Αρκεί μονάχα να σκεφτείς πόσο ιδρώνεις κάτω από ήλιο για να αντιληφθείς πόσο διψάει η επιδερμίδα για ενυδάτωση. Η NIVEA δημιούργησε την ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακής προστασίας NIVEA sun Protect & Moisture με περισσότερα ενυδατικά συστατικά που διατηρούν την επιδερμίδα ενυδατωμένη για 24 ώρες. 

FAQs

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΝΥΔΑΤΩΝΕΙ; 

Από ένα αντηλιακό προϊόν περιμένουμε όχι μόνο να μας προστατεύει από τον ήλιο αλλά και να φροντίζει και την επιδερμίδα μας. Τα ΝΕΑ προϊόντα NIVEA Sun Protect & Moisture προσφέρουν, στην αφυδατωμένη από τον ήλιο επιδερμίδα, ότι χρειάζεται: ένα μοναδικό συνδυασμό αποτελεσματικής, άμεσης προστασίας από τις υπεριώδεις ακτίνες UVA & UVB αλλά και 24ωρη ενυδάτωση. Με απαλή και ενυδατωμένη επιδερμίδα μπορείς να απολαύσεις ξέγνοιαστα τον ήλιο!

ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ NIVEA SUN PROTECT & MOISTURE ΤΟ ΠΡΩΙ, ΘΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ; 

Η ΝΕΑ βελτιωμένη σύνθεση της σειράς NIVEA Sun Protect & Moisture διατηρεί την επιδερμίδα ενυδατωμένη για 24 ώρες. Ωστόσο, συνιστάται να βάζεις ξανά και ξανά αντηλιακό (τουλάχιστον κάθε δύο ώρες) για να διατηρήσεις την επιδερμίδα σου προστατευμένη, ειδικά μετά το κολύμπι καθώς η επαφή με το νερό αλλά και το σκούπισμα με την πετσέτα μπορούν να αφαιρέσουν μερικώς το αντηλιακό. 

ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΝΥΔΑΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΓΙΑ 24 ΩΡΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΧΡΗΣΗ AFTER SUN ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ;

H έκθεση στον ήλιο αποτελεί πρόκληση για την επιδερμίδα. Οι υπεριώδεις ακτίνες UV προκαλούν στρες και βλάβες στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας, ενώ ο άνεμος και το νερό προκαλούν αίσθηση τραβήγματος και ξηρότητα. Παρόλο που τα αντηλιακά προϊόντα NIVEA Sun φροντίζουν την επιδερμίδα, συνιστάται η χρήση NIVEA After Sun Lotion για να βοηθήσουμε στην ανάπλασή της. Τα προϊόντα αυτά περιέχουν ενυδατικά και καταπραϋντικά συστατικά που βοηθούν στην αποκατάστασή της ειδικά στις περιπτώσεις πολύωρης παραμονής κάτω από τον ήλιο.