Προϊόντα αντιγήρανσης και φροντίδας της επιδερμίδας

Πώς να ελαχιστοποιήσετε την εμφάνιση των ρυτίδων
Δεν μπορούμε να σταματήσουμε τη διαδικασία της γήρανσης, αλλά μπορούμε να την καθυστερήσουμε. Ανακαλύψτε γιατί τα προϊόντα αντιγήρανσης και φροντίδας της επιδερμίδας είναι απαραίτητα για επιδερμίδα που είναι απαλή και δείχνει νεότερη.

NIVEA: Μια ενδιαφέρουσα ιστορία για την αντιγήρανση

Πάνω από 100 χρόνια δημιουργίας. Ανακαλύψτε γιατί η NIVEA έγινε μία από τις πιο αξιόπιστες επωνυμίες αντιγήρανσης της επιδερμίδας παγκοσμίως.

Δοκιμάστε τη δύναμη της Q10

Η παγκόσμια επιτυχία της ανακάλυψης του Q10 έφερε επανάσταση στη φροντίδα της επιδερμίδας. Εφαρμόστε τακτικά την αναζωογονητική σύνθεση της Αντιρυτιδικής Κρέμας Νυκτός NIVEA Q10 Plus  και δείτε διαφορά στην επιδερμίδα σας με ορατή μείωση των ρυτίδων.

Η ιστορία της αντιγήρανσης NIVEA

Στον τομέα της ομορφιάς και της φροντίδας της επιδερμίδας, η NIVEA έχει πάνω από έναν αιώνα εμπειρίας. Ο στόχος μας το 1911, να παρέχουμε δηλαδή σε όλους καλύτερη φροντίδα της επιδερμίδας, δεν έχει αλλάξει, αλλά η σειρά των προϊόντων μας έχει επεκταθεί σημαντικά.

Πριν από 25 χρόνια, μια ομάδα γύρω από τον Franz Stäb, έναν από τους κορυφαίους βιολόγους της  NIVEA, ξεκίνησε να ερευνά ουσίες που προκαλούν στην επιδερμίδα αλλαγές μεγάλης διάρκειας. Αρχικά μελέτησαν ουσίες που παράγονται φυσικά στο σώμα, μία εκ των οποίων ήταν το Q10. Η έρευνα τους οδήγησε να ανακαλύψουν ότι το Q10 παρουσιάζει μια μοναδική, διπλή λειτουργία στην επιδερμίδα μας: Αυξάνει την παραγωγή ενέργειας των κυττάρων της επιδερμίδας και ταυτόχρονα συμβάλλει στην αποτροπή της καταστροφής των κυττάρων από τις ελεύθερες ρίζες και της πρόκλησης γήρανσης της επιδερμίδας

Το 1998, η πρώτη αντιγηραντική κρέμα NIVEA με Q10 κυκλοφόρησε στην αγορά και εκτιμήθηκε ιδιαίτερα για την αποτελεσματικότητά της στη λείανση της εμφάνισης των ρυτίδων. Σήμερα, προϊόντα με Q10 μπορούν να βρεθούν σε όλη τη σειρά προϊόντων NIVEA Q10 Plus, και οι γυναίκες όλων των ηλικιών μπορούν να απολαύσουν τα οφέλη.

Η σημασία της αντιγήρανσης και της φροντίδας της επιδερμίδας

Η χρήση των σωστών προϊόντων μπορεί να συμβάλλει στην ελαχιστοποίηση της εμφάνισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων και να αυξήσει την αυτοπεποίθηση που έχετε με την επιδερμίδα σας.

Γιατί θέλετε να επιβραδύνετε τη διαδικασία της γήρανσης;

Η ομορφιά πηγάζει από την αυτοπεποίθηση και τι καλύτερο από το να κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και να σου αρέσει αυτό που βλέπεις; Εάν τα προϊόντα αντιγήρανσης και φροντίδας της επιδερμίδας μπορούν να τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας, γιατί να μην τα επιλέξετε; Όλοι έχουν δικαίωμα στην ομορφιά. 

Η ερώτηση-κλειδί: Σε ποια ηλικία θα πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε προϊόντα αντιγήρανσης;

Η διαδικασία της γήρανσης είναι εξατομικευμένη και υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί παράγοντες που την επηρεάζουν. Το σημαντικό είναι να επιλέγετε τα προϊόντα σας σύμφωνα με την ηλικία σας.

Τα 25 είναι μια καλή στιγμή για να αρχίσετε να σκέφτεστε ότι πρέπει να προσφέρετε στην επιδερμίδα σας την προστασία που χρειάζεται. Οι νεότερες γυναίκες στις ηλικίες των 20 και 30 ετών, θα πρέπει να εστιάζουν στην προστασία από την ακτινοβολία UVA και στα συστατικά κατά της γήρανσης όπως η κρεατίνη και το υαλουρονικό οξύ.

Η Αντιρυτιδική Κρέμα Ημέρας NIVEA Cellular είναι ένας σπουδαίος τρόπος να αρχίσετε να προστατεύετε την επιδερμίδα σας σε νέα ηλικία. Όχι μόνο περιέχει SPF 30 για την προστασία από τη γήρανση της επιδερμίδας που προκαλείται από την υπεριώδη ακτινοβολία, η σύνθεση με υαλουρονικό οξύ συμβάλλει στην ανάπλαση της επιδερμίδας και στην απορρόφηση περισσότερης υγρασίας για να παραμείνει ενυδατωμένη και ελαστική.

Τι κάνει το αντηλιακό τόσο ζωτικό κομμάτι του προγράμματος αντιγήρανσης

Η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο χωρίς κατάλληλη προστασία είναι μία από τις σημαντικότερες αιτίες πρόωρης γήρανσης. Οι ακτίνες UVA καταστρέφουν την ελαστίνη της επιδερμίδας μας, γεγονός που τελικά οδηγεί στον σχηματισμό ρυτίδων και στη χαλάρωση της επιδερμίδας.

5 συμβουλές αντιγήρανσης και φροντίδας της επιδερμίδας που δεν πρέπει να χάσετε

  • Εφαρμόστε τα προϊόντα με τα ακροδάκτυλά σας και χωρίς να τραβάτε την επιδερμίδα
  • Τα χέρια σας να είναι καθαρά
  • Πρώτα να αφαιρείτε τυχόν υπολείμματα μακιγιάζ
  • Εφαρμόστε μόνο ειδικές κρέμες ματιών
  • Εφαρμόστε αντιρυτιδικές κρέμες τακτικά, για πολύ καιρό, για ολοκληρωμένο αποτέλεσμα

Αντιγηραντικές κρέμες NIVEA για επιδερμίδα πιο απαλή, με νεανική όψη

Ανακαλύψτε περισσότερα :