Ανακαλύψτε τη NIVEA

Αναζητώ πληροφορίες ή προϊόντα για

Προϊόντα αντιγήρανσης και φροντίδας της επιδερμίδας

Πώς να ελαχιστοποιήσετε την εμφάνιση των ρυτίδων

Δεν μπορούμε να σταματήσουμε τη διαδικασία της γήρανσης, αλλά μπορούμε να την καθυστερήσουμε. Ανακαλύψτε γιατί τα προϊόντα αντιγήρανσης και φροντίδας της επιδερμίδας είναι απαραίτητα για επιδερμίδα που είναι απαλή και δείχνει νεότερη.

NIVEA: Μια ενδιαφέρουσα ιστορία για την αντιγήρανση

Πάνω από 100 χρόνια δημιουργίας. Ανακαλύψτε γιατί η NIVEA έγινε μία από τις πιο αξιόπιστες επωνυμίες αντιγήρανσης της επιδερμίδας παγκοσμίως.

Δοκιμάστε τη δύναμη της Q10

Η παγκόσμια επιτυχία της ανακάλυψης του Q10 έφερε επανάσταση στη φροντίδα της επιδερμίδας. Εφαρμόστε τακτικά την αναζωογονητική σύνθεση της Αντιρυτιδικής Κρέμας Νυκτός NIVEA Q10 Plus  και δείτε διαφορά στην επιδερμίδα σας με ορατή μείωση των ρυτίδων.

Η ιστορία της αντιγήρανσης NIVEA

Στον τομέα της ομορφιάς και της φροντίδας της επιδερμίδας, η NIVEA έχει πάνω από έναν αιώνα εμπειρίας. Ο στόχος μας το 1911, να παρέχουμε δηλαδή σε όλους καλύτερη φροντίδα της επιδερμίδας, δεν έχει αλλάξει, αλλά η σειρά των προϊόντων μας έχει επεκταθεί σημαντικά.

Πριν από 25 χρόνια, μια ομάδα γύρω από τον Franz Stäb, έναν από τους κορυφαίους βιολόγους της  NIVEA, ξεκίνησε να ερευνά ουσίες που προκαλούν στην επιδερμίδα αλλαγές μεγάλης διάρκειας. Αρχικά μελέτησαν ουσίες που παράγονται φυσικά στο σώμα, μία εκ των οποίων ήταν το Q10. Η έρευνα τους οδήγησε να ανακαλύψουν ότι το Q10 παρουσιάζει μια μοναδική, διπλή λειτουργία στην επιδερμίδα μας: Αυξάνει την παραγωγή ενέργειας των κυττάρων της επιδερμίδας και ταυτόχρονα συμβάλλει στην αποτροπή της καταστροφής των κυττάρων από τις ελεύθερες ρίζες και της πρόκλησης γήρανσης της επιδερμίδας

Το 1998, η πρώτη αντιγηραντική κρέμα NIVEA με Q10 κυκλοφόρησε στην αγορά και εκτιμήθηκε ιδιαίτερα για την αποτελεσματικότητά της στη λείανση της εμφάνισης των ρυτίδων. Σήμερα, προϊόντα με Q10 μπορούν να βρεθούν σε όλη τη σειρά προϊόντων NIVEA Q10 Plus, και οι γυναίκες όλων των ηλικιών μπορούν να απολαύσουν τα οφέλη.

Η σημασία της αντιγήρανσης και της φροντίδας της επιδερμίδας

Η χρήση των σωστών προϊόντων μπορεί να συμβάλλει στην ελαχιστοποίηση της εμφάνισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων και να αυξήσει την αυτοπεποίθηση που έχετε με την επιδερμίδα σας.

Γιατί θέλετε να επιβραδύνετε τη διαδικασία της γήρανσης;

Η ομορφιά πηγάζει από την αυτοπεποίθηση και τι καλύτερο από το να κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και να σου αρέσει αυτό που βλέπεις; Εάν τα προϊόντα αντιγήρανσης και φροντίδας της επιδερμίδας μπορούν να τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας, γιατί να μην τα επιλέξετε; Όλοι έχουν δικαίωμα στην ομορφιά. 

Αντιγηραντικές κρέμες NIVEA για επιδερμίδα πιο απαλή, με νεανική όψη

Ανακαλύψτε περισσότερα :