Ανακαλύψτε τη NIVEA

Αναζητώ πληροφορίες ή προϊόντα για

everyday-hacks-header

City life hacks για τους urbanites

Συμβουλές για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη ζωή στην πόλη

Από το να χαλαρώσετε στο διαμέρισμά σας μέχρι το να ασκηθείτε έξω και να αποθηκεύσετε τα απαραίτητα για την πόλη. Αποκαλύπτουμε μερικά καθημερινά τρικ για να απολαύσετε τη ζωή στην πόλη.

DIY για τη ζωή στην πόλη

Οι μικρότεροι χώροι διαβίωσης είναι ο κανόνας στις μεγάλες πόλεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να τους χαρίσετε μια πιο μοδάτη και φοβερή εμφάνιση.

Κηπουρική στην πόλη για αρχάριους

Για τους περισσότερους κατοίκους της πόλης το να διαθέτουν εξωτερικό χώρο είναι μια μικρή πολυτέλεια, αλλά αν είστε αρκετά τυχεροί για να έχετε έναν μικρό κήπο, ένα μπαλκόνι ή ακόμα και ένα οικόπεδο, βεβαιωθείτε ότι τα έχετε αξιοποιήσει στο έπακρο!

Αξιοποιήστε και το τελευταίο εκατοστό του χώρου χρησιμοποιώντας κάθετες δομές για να καλλιεργήσετε τα φυτά σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει να γυρίσετε μια παλέτα σε όρθια θέση ή να τοποθετήσετε σε στρώσεις τις γλάστρες - Πρόκειται για έναν εξαιρετικό τρόπο εξοικονόμησης χώρου και δείχνει πολύ μοδάτο επίσης.

Αναζητήστε εναλλακτικές λύσεις. Εάν δεν είστε αρκετά τυχεροί για να έχετε μπαλκόνι, αλλά έχετε παράθυρο, χρησιμοποιήστε ένα μικρό κιβώτιο κρασιού για να δημιουργήσετε ένα χαριτωμένο παρτέρι για να αναδείξετε τις δεξιότητες κηπουρικής σας.

Ακόμα και όσοι δεν έχουν καθόλου χώρου μπορούν να ασχοληθούν. Μπορείτε εύκολα να φυτέψετε μικρά παχύφυτα ή κάκτους σε ποτήρια ή βάζα για να ζωντανέψετε το σπίτι σας. Το να λερώνετε τα δάχτυλά σας με την κηπουρική έχει αποδειχτεί ότι είναι αγχολυτικό και συνιστά την τέλεια απόδραση από τον βόμβο της ζωής στην πόλη. Τι περιμένετε, λοιπόν; Αρχίστε το σκάψιμο!

Προπονήσεις σε εξωτερικούς χώρους ειδικά για κατοίκους της πόλης

Πάρτε τον έλεγχο της φυσικής σας κατάστασης με τις συμβουλές αυτές που είναι σχεδιασμένες για να σας χαρίσουν κίνηση μέσα στην πόλη.

Ποιος χρειάζεται γυμναστήριο όταν η πόλη είναι στο κατώφλι σας;

Οι λάτρεις της πόλης έχουν άπειρες επιλογές για να προπονηθούν στην πόλη. Εκτός από τα αναρίθμητα γυμναστήρια, οι πόλεις διαθέτουν πανέμορφα πάρκα και ποτάμια που προσφέρουν μονοπάτια για τρέξιμο και ποδήλατο, που θα σας κρατήσουν δραστήριους. Ο καθαρός αέρας που αναπνέετε μέσα από την άσκηση σε εξωτερικούς χώρους θα σας βοηθήσει να εξουδετερώσετε τα αρνητικά στοιχεία της ζωής στην πόλη και να τονώσετε την ευεξία σας.

Η φυσική κατάσταση είναι ένα μεγάλο κομμάτι του υγιεινού τρόπου ζωής, αλλά το ίδιο είναι και η διατροφή. Ανακαλύψτε μερικές συμβουλές και ιδέες για υγιεινά σνακ για πολυάσχολους επαγγελματίες.

Ασκηθείτε δωρεάν στο τοπικό σας πάρκο

fitness-in-the-city

Υπάρχει μια σειρά από νέες πρωτοβουλίες που προσφέρουν δωρεάν μαθήματα ομαδικής άσκησης υπό την καθοδήγηση ειδικευμένων εκπαιδευτών σε πάρκα σε όλη τη χώρα. Από τρέξιμο και πατίνια μέχρι χορό. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να κοινωνικοποιηθείτε και να κάνετε καινούργιους φίλους.

7 απλοί τρόποι για να παραμείνετε fit στην πόλη

  • Αποφύγετε να πάρετε το πρωινό σας λεωφορείο ή τρένο και κάντε μια ωραία βόλτα μέχρι τη δουλειά.
  • Προσθέστε ποικιλία. Λίγη γιόγκα τη μία μέρα, τρέξιμο την επόμενη. Οι εναλλαγές στο πρόγραμμα θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε προσηλωμένες.
  • Ανεβείτε με τις σκάλες αντί για το ασανσέρ. Οι μικρές αλλαγές στον τρόπο ζωής κάνουν τη διαφορά.
  • Αντικαταστήστε τα τακούνια με ένα ζευγάρι άνετα αθλητικά.
  • Πάρτε «ρεπό» για να δείτε καμιά ταινία και να χαλαρώστε. Κανείς δεν χρειάζεται να προπονείται κάθε μέρα.

Τα απαραίτητα για την πόλη για υγιεινό τρόπο ζωής

Η ζωή στη μεγάλη πόλη έχει τα αρνητικά της, αλλά δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε να ζούμε κάπου αλλού!