Ανακαλύψτε τη NIVEA

Αναζητώ πληροφορίες ή προϊόντα για

glowing-skin-thumbnail

ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΛΑΜΠΕΡΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΟΜΟΡΦΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΠΟΥ ΛΑΜΠΕΙ

Η υγιής εμφάνιση της επιδερμίδας ενισχύει την αυτοπεποίθηση, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο να παραμένει έτσι. Ανακάλυψε πώς να υποστηρίξεις τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας σου και να την κάνεις να ακτινοβολεί περισσότερο.

ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΕΙΣ ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΑΜΠΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Ο τρόπος που φροντίζεις την επιδερμίδα σου και τα προϊόντα που χρησιμοποιείς επηρεάζουν σημαντικά το πόσο λαμπερή φαίνεται η επιδερμίδα σου.

Γιατί θέλουμε να έχουμε λαμπερή επιδερμίδα;

Μια επιδερμίδα που ακτινοβολεί, με απαλή υφή και λαμπερή εμφάνιση, είναι το ζητούμενο για όλους και δεν έχει να κάνει μόνο με την εμφάνιση. Η επιδερμίδα είναι το μεγαλύτερο όργανο στο ανθρώπινο σώμα και η πιο σημαντική του δουλειά είναι η προστασία από τις επιβλαβείς, εξωτερικές συνθήκες.

Για παράδειγμα, η υγιής επιδερμίδα σε προστατεύει από τα βλαβερά βακτήρια και τους ιούς.

Για τον λόγο αυτό, είναι σημαντικό να την φροντίζεις πάντα με μια σταθερή ρουτίνα περιποίησης και να κάνεις υγιεινές επιλογές στον τρόπο ζωής σου, που την ωφελούν.

Ένα λαμπερό πρόσωπο χρειάζεται προστασία: Μην ξεχνάς το δείκτη προστασίας

Μην ξεχνάς το δείκτη προστασίας

Η φθορά από την υπεριώδη ακτινοβολία επηρεάζει την επιδερμίδα σου, ενώ μπορεί να γίνει επιβλαβής και με πολλούς άλλους τρόπους. Βεβαιώσου ότι χρησιμοποιείς πάντα ειδικό αντηλιακό για το πρόσωπο, όπως η αντιηλιακή NIVEA UV Face Mat Look Cream- έτσι η επιδερμίδα σου θα μένει πάντα προστατευμένη και υγιής.

Καθάριζε τακτικά τα πινέλα του μακιγιάζ

Καθάριζε τακτικά τα πινέλα του μακιγιάζ

Τα πινέλα του μακιγιάζ είναι ένας συνηθισμένος τρόπος διάδοσης βακτηρίων στα πρόσωπο, που μπορεί να οδηγήσει σε θαμπή επιδερμίδα και να προκαλέσει την εμφάνιση ατελειών. Βεβαιώσου ότι καθαρίζεις σε τακτική βάση τα πινέλα του μακιγιάζ για λόγους υγιεινής, έτσι ώστε η επιδερμίδα σου να παραμένει λαμπερή και υγιής.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΡΟΥΤΙΝΑΣ ΓΙΑ ΛΑΜΠΕΡΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Μάθε πώς, κάνοντας κάποιες αλλαγές στον τρόπο ζωής σου, μπορείς να απολαμβάνεις μια πιο λαμπερή και υγιή επιδερμίδα.

Να διατηρείσαι ενυδατωμένη όλη μέρα

Να διατηρείσαι ενυδατωμένη όλη μέρα

Να πίνεις πολύ νερό και να προσπαθείς να είσαι πάντα ενυδατωμένη, ώστε να αποφεύγεις την κουρασμένη εμφάνιση. Αυτό θα συμβάλλει και στο να διατηρήσεις τον όγκο και την ελαστικότητα της επιδερμίδας σου, έτσι ώστε να έχεις το λαμπερό πρόσωπο που πάντα επιθυμούσες.

Μην φοβάσαι να ιδρώσεις! - η άσκηση κάνει καλό στην επιδερμίδα

Έχεις ακούσει για τη λάμψη μετά την άσκηση; Δεν πρόκειται για μύθο - η επιδερμίδα όντως ακτινοβολεί μετά την άσκηση.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι ρύποι συσσωρεύονται στην επιδερμίδα και μπορούν να προκαλέσουν θαμπή και κουρασμένη όψη. Η άσκηση είναι σημαντική, διότι οι ρύποι απομακρύνονται μαζί με τα σωματίδια του ιδρώτα, όταν χρησιμοποιείς το κατάλληλο προϊόν καθαρισμού μετά την άσκηση. Η εμφάνισή της επιδερμίδας σου θα βελτιωθεί από την τόνωση της κυκλοφορίας, που προκαλείται από τον αυξημένο καρδιακό ρυθμό.

Απλά φρόντιζε να κάνεις πάντα ντους και να καθαρίζεις το πρόσωπό σου με ένα καλό προϊόν καθαρισμού μετά την άσκηση, ώστε να αφαιρεθεί ο ιδρώτας και άλλες ρυπογόνες ουσίες που, διαφορετικά, θα μπορούσαν να προκαλέσουν ατέλειες.

Χρησιμοποιείς smartphone; Φρόντιζε να το απολυμαίνεις!

Χρησιμοποιείς smartphone; Φρόντιζε να το απολυμαίνεις!

Στις μέρες μας είμαστε με το smartphone στο χέρι όλη μέρα, δεν πρέπει να ξεχνάς, όμως, ότι κάθε φορά που μιλάς, το smartphone έρχεται σε επαφή με το πρόσωπό σου και τα βακτήρια μπορούν να μεταφερθούν. Απολύμανε την οθόνη σου, σκουπίζοντάς την με ένα αντιβακτηριδιακό πανάκι μετά τη χρήση.

5 καθημερινά tips για λαμπερή επιδερμίδα

  • Μείωσε την κατανάλωση αλκοόλ, καθώς αυτό μπορεί να επηρεάζει αρνητικά την επιδερμίδα σου
  • Βεβαιώσου ότι κοιμάσαι αρκετά - η επιδερμίδα μας ανανεώνεται όταν κοιμόμαστε
  • Απόφευγε το πολύ καυτό ντους καθώς μπορεί να κάνει την επιδερμίδα σου πιο ξηρή 
  • Να προσέχεις την επιδερμίδα του προσώπου σου - κάθε φορά που την αγγίζεις, υπάρχει ο κίνδυνος να μεταφέρεις βακτήρια
  • Σταμάτησε το κάπνισμα και απόφευγε τον καπνό από τα τσιγάρα των ανθρώπων γύρω σου - τα μικρά σωματίδια στον καπνό μπορεί να κάνουν την επιδερμίδα σου να φαίνεται θαμπή

Η ΓΙΟΓΚΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ

Ήξερες ότι κάνει καλό και στο πρόσωπό σου;

ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ