Γυναικείες κρέμες

Ποιος τύπος περιποίησης επιδερμίδας σου ταιριάζει;

Ανακάλυψε τις ατομικές ανάγκες περιποίησης του σώματός σου
Οι διαφορετικοί τύποι επιδερμίδας χρειάζονται διαφορετική περιποίηση για να είναι αστραφτερά όμορφοι.

Περιποίηση σύμφωνα με τις ανάγκες

Η επιλογή της σωστής περιποίησης για τον τύπο της επιδερμίδας σου είναι ο τρόπος για να αποκτήσεις απαλή και όμορφη επιδερμίδα. Προσάρμοσε την επιλογή των προϊόντων περιποίησης στις ατομικές ανάγκες του τύπου της επιδερμίδας σου.

Τι τύπο επιδερμίδας έχεις;

  • Η κανονική επιδερμίδα είναι λεία και απαλή. Οι ξηρές περιοχές και η αίσθηση τραβήγματος δεν είναι συχνό φαινόμενο στην κανονική επιδερμίδα. Είναι σχεδόν τέλεια. Το ιδανικό επίπεδο σφριγηλότητας την κάνει λεία και απαλή. Δεν είναι ευαίσθητη και έχει καλή κυκλοφορία του αίματος. Όμως, ακόμα και η κανονική επιδερμίδα χρειάζεται υγρασία και προστασία για να διατηρηθεί υγιής. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις απλώς μια ελαφριά ενυδατική λοσιόν για να παρέχεις θρέψη στην κανονική σου επιδερμίδα και να τη διατηρήσεις απαλή και λαμπερή.
  • Η ξηρή επιδερμίδα χρειάζεται ενυδάτωση ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες της, αλλιώς μπορεί να στεγνώσει και να προκληθεί αίσθημα κνησμού. Σε αυτόν τον τύπο επιδερμίδας, οι κνήμες και τα γόνατα είναι ιδιαίτερα ευάλωτα. 
  • Μήπως αισθάνεσαι φαγούρα και νιώθεις την επιδερμίδα σου σκληρή και να σε «τραβάει»; Αυτό σημαίνει ότι έχεις ιδιαίτερα ξηρή επιδερμίδα. Χρειάζεται πλούσια περιποίηση για την αποκατάσταση των φυσικών προστατευτικών φραγμών της. 
  • Η ευαίσθητη επιδερμίδα μπορεί να αναγνωριστεί από την ερυθρότητα, η οποία μπορεί επίσης να εμφανιστεί ως αντίδραση στην ακατάλληλη περιποίηση. Στην περίπτωση αυτή, επίλεξε ένα ήπιο προϊόν περιποίησης με ουδέτερο pH.

Κανονική επιδερμίδα – η απαλή περιποίηση την κρατά σε ισορροπία

Η κανονική επιδερμίδα έχει ισορροπημένη περιεκτικότητα σε υγρασία. Ακόμα και η καθημερινή περιποίηση με μια απαλή κρέμα ή λοσιόν είναι αρκετή για να διατηρηθεί η επιδερμίδα λεία και υγιής.

Ώριμη ή ευαίσθητη επιδερμίδα

Τα αντιγηραντικά προϊόντα περιποίησης συμβάλλουν συγκεκριμένα στη διατήρηση της ελαστικότητας της ώριμης επιδερμίδας. Η ευαίσθητη επιδερμίδα χρειάζεται απαλές λοσιόν για να διατηρήσει την ισορροπία της.

Κατάλληλη περιποίηση για κάθε τύπο επιδερμίδας

Σου προτείνουμε