ΙΔΕΕΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑ SINGLES

ΔΕΙΞΤΕ ΟΤΙ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ, ΜΕ NIVEA

Ποιος λέει ότι η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μόνο για τους δεσμευμένους; Εδώ θα βρείτε διασκεδαστικές ιδέες για όλους τους single. Πως να δείξεις αγαπημένους σας ότι νοιάζεστε για αυτούς!

ΗΜΕΡΑ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑ SINGLES

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν είναι μόνο για τους δεσμευμένους! Ανακαλύψτε τις διασκεδαστικές μας ιδέες αποκλειστικά για singles.

ΗΜΕΡΑ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑ SINGLES

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι ιδιαίτερη μόνο για όσους είναι σε σοβαρή σχέση. Έχουν βαρεθεί να βλέπουν τριαντάφυλλα και χαριτωμένα ραβασάκια παντού, ενώ αισθάνονται ακόμα χειρότερα που δεν έχουν σύντροφο αυτήν την ιδιαίτερη μέρα. Δεν χρειάζεται όμως να είναι έτσι!

Ακόμα κι αν είστε ελεύθεροι ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, μπορείτε να δείξετε στα κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα τι σημαίνουν για σας και πόσο πολύ νοιάζεστε. Στους φίλους και τις φίλες σας, στη μαμά και τα αδέρφια σας: όλοι τους αξίζουν την αγάπη σας!
 
Έχουμε συγκεντρώσει μερικές ωραίες ιδέες για να περάσετε αξέχαστα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τους φίλους και την οικογένειά σας. Φάτε μαζί πρωινό, παίξτε διασκεδαστικά παιχνίδια, οργανώστε μια βραδιά με ταινίες - αυτές και άλλες πολλές ιδέες είναι τέλειες για τους singles, φέτος του Αγίου Βαλεντίνου. 

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ

movie-night-and-popcorn

ΒΡΑΔΙΑ ΤΑΙΝΙΑΣ

Μαζέψτε όλη την κοριτσοπαρέα, βάλτε τις πυτζάμες σας και χαλαρώστε! Τι θα λέγατε φέτος του Αγίου Βαλεντίνου να ανοίξετε μια σαμπάνια και να απολαύσετε ταινίες; Δεν χρειάζεται να δείτε κάποια ρομαντική κομεντί… ας διαλέξει η καθεμία την αγαπημένη της ταινία κι ας αρχίσει ο μαραθώνιος! 

ΒΡΑΔΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Τι θα λέγατε φέτος του Αγίου Βαλεντίνου να μαζευτείτε με τους αγαπημένους σας για μια βραδιά με επιτραπέζια; Το Jenga είναι μια καλή πρόταση. Κι αν θέλετε, μπορείτε να κάνετε το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό και ενδιαφέρον, προσθέτοντας προκλήσεις στα ξύλινα κομμάτια. Για παράδειγμα, θα πρέπει κάποιος να τραγουδήσει, να διηγηθεί μια ιστορία, να απαγγείλει ένα ποίημα… 

ΠΩΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΣΤΟΥ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΟΤΙ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ

ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΟΝΟΣ ΣΑΣ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ: ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ

Αν σας αρέσουν οι χειροτεχνίες, φέτος του Αγίου Βαλεντίνου μπορείτε να φτιάξετε αυτήν τη χαριτωμένη κάρτα για τον καλύτερό σας φίλο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι χρωματιστά χαρτόνια και ψαλίδι! Κόψτε καρδιές, κολλήστε τες στη διπλωμένη κάρτα και ζωγραφίστε μικρά καλάθια. Το αερόστατό σας είναι έτοιμο για απογείωση!
roses-and-balloon-cards

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ BRUNCH ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Ανησυχείτε ότι δεν λέτε αρκετά συχνά στους φίλους σας πόσο σημαντικοί είναι για σας; Πώς θα σας φαινόταν φέτος του Αγίου Βαλεντίνου να δώσετε χαρά σε όλους τους singles φίλους σας; Προσκαλέστε τους σπίτι σας για brunch και απολαύστε την παρέα!
breakfast-with-friends

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ

care-for-yourself-on-valentines-day

ΠΩΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ

Ποιος χρειάζεται ταίρι για να περάσει καλά; Φέτος του Αγίου Βαλεντίνου ήρθε η ώρα να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Για παράδειγμα μπορείτε να απολαύσετε ένα spa στο σπίτι. Βάλτε ωραία μουσική, χαλαρώστε με ένα ζεστό μπάνιο και διαβάστε το βιβλίο που τόσο καιρό θέλετε να τελειώσετε. Υπάρχει καλύτερη παρέα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου από τον εαυτό σας;
red-roses-and-nivea-creme

ΗΜΕΡΑ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ

Αν είστε σε σχέση και θέλετε να δείξετε στο άλλο σας μισό την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πόσο σημαντικός είναι για εσάς, επιλέξτε  τα χειροποίητα δώρα και τις ιδέες της τελευταίας στιγμής! Διαβάστε τον οδηγό μας για τους δεσμευμένους και εμπνευστείτε.ΔΩΡΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ, ΑΠΟ ΤΗ NIVEA