ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΕΚΕΔΕΣ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟΥ

Η σειρά NIVEA Sun Protect & Moisture πλέον διαθέτει σύνθεση με ένα σύμπλεγμα κατά των κίτρινων λεκέδων, το οποίο αφαιρεί ευκολότερα τους κίτρινους λεκέδες αντηλιακού από τα αγαπημένα σας καλοκαιρινά ρούχα μετά το πλύσιμο.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΕΚΕΔΕΣ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟΥ

Οι λεκέδες αντηλιακού και γιατί προκαλούνται.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΛΕΚΕΔΕΣ;

Γενικά, είτε επιλέξετε spray, λοσιόν ή αερόλυμα, τα προϊόντα αντηλιακής προστασίας με οργανικά φίλτρα υπεριωδών ακτίνων δημιουργούν λεκέδες όταν έρχονται σε επαφή με το ύφασμα, αν και η ένταση του λεκέ μπορεί να επηρεαστεί από τη σκληρότητα του νερού ή τη χρήση λευκαντικού παράγοντα.

ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΑΦΗΝΕΙ ΛΕΚΕΔΕΣ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΑΣ

Το καλοκαίρι, το να πέσει αντηλιακό στα ρούχα είναι αναπόφευκτο. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει κίτρινους ή πορτοκαλί λεκέδες που δε φαίνονται αμέσως, αλλά μόνο μετά από ένα πλύσιμο. Οι ίνες κυτταρίνης από τις οποίες αποτελείται το βαμβάκι, το λινό και η βισκόζη λεκιάζουν λόγω της χημικής δομής τους.

Τα προϊόντα αντηλιακής προστασίας περιέχουν φίλτρα UV με κίτρινο χρώμα που δημιουργούν λεκέδες.

Οι λεκέδες αυτοί δύσκολα αφαιρούνται με το πλύσιμο και μερικές φορές τα ειδικά φίλτρα UV αναμιγνύονται με τον σίδηρο και τον χαλκό από το νερό πλυσίματος και σχηματίζουν συμπλέγματα σε βαθύ κίτρινο χρώμα, καθιστώντας τους λεκέδες ακόμα χειρότερους!

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ : ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΛΕΚΕΔΕΣ

Η NIVEA με το καινοτόμο σύμπλεγμα κατά των κίτρινων λεκέδων επιτρέπει στους λεκέδες φίλτρων UV να ξεπλένονται πιο εύκολα.

ΤΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΛΕΚΕΔΩΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ;

Όχι.Το σύμπλεγμα κατά των κίτρινων λεκέδων ενεργοποιείται μόνο στο πλύσιμο. Μπορείτε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τον ήλιο στο μέγιστο με την αξιόπιστη αντηλιακή φροντίδα της NIVEA καθώς η προστατευτική δύναμη του αντηλιακού παραμένει η ίδια.

6 ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΛΕΚΕΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗ NIVEA

  • Οι λεκέδες ξεπλένονται πιο εύκολα
  • Η ένταση των λεκέδων μειώνεται έως και 39% από προηγούμενες συνθέσεις
  • Τα ανοιχτόχρωμα ρούχα προστατεύονται από τους μόνιμους λεκέδες
  • Προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία χωρίς συμβιβασμούς
  • Αντοχή του προϊόντος στο νερό
  • Δερματολογικά ελεγμένο

ΠΩΣ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΛΕΚΕΔΩΝ ;

Η Beiersdorf διεξήγαγε εκτεταμένη έρευνα για τη συγκεκριμένη πατέντα. Χρειάστηκαν 10.000 ώρες δοκιμής 160 ουσιών σε διάστημα πέντε ετών, συν 2.500 εργαστηριακές δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν και 1.000 δείγματα που πλύθηκαν εσωτερικά. Επιπλέον, η Beiersdorf είχε την υποστήριξη ενός αναγνωρισμένου εργαστηρίου δοκιμών το οποίο εστιάζει στην έρευνα και την πιστοποίηση υφασμάτων, το Hohenstein Institute. Εν προκειμένω, το νέο προϊόν αξιολογήθηκε περαιτέρω με το πλύσιμο επιπλέον 200 δειγμάτων.

Οι δοκιμές αυτές αφορούσαν την εφαρμογή των προϊόντων στα υφάσματα και την προσομοίωση της διαδικασίας πλύσης υπό τις πιο δύσκολες συνθήκες και με διαφορετικές ποιότητες νερού. Στη συνέχεια αναλύθηκε η ένταση των λεκέδων προκειμένου να βρεθούν τα ιδανικά συστατικά που θα σας βοηθήσουν να αφαιρέσετε το αντηλιακό από τα ρούχα.

Το αποτέλεσμα αυτής της ευρείας έρευνας ήταν πολύ ικανοποιητικό και έδειξε πόσο αποτελεσματικό είναι το σύμπλεγμα κατά των κίτρινων λεκέδων στη μείωση της έντασης των λεκέδων που προκαλούνται από το φίλτρο UV ακόμα και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες δοκιμής.

ΠΟΙΑ Η ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ;

Η NIVEA πραγματοποίησε δοκιμή του προϊόντος με τη βοήθεια 300 καταναλωτών σε μια παραλία στα Gran Canaria. Η συνολική άποψη ήταν πολύ θετική ! Το 93% επιβεβαιώνει ότι το προϊόν ικανοποίησε τις προσδοκίες που είχαν για ένα αντηλιακό προϊόν κατά των κίτρινων λεκέδων.

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΠΛΥΣΗΣ Η ΤΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΕΚΕΔΕΣ ;

Μήπως πλένω με λάθος τρόπο;

Όταν πρόκειται για λεκέδες που προκαλούνται από τα φίλτρα UV, ναι, μπορεί να πλένετε με λάθος τρόπο. Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν λευκαντικά πλυντηρίου και πλένουν τα ρούχα τους σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες, για παράδειγμα, ελπίζοντας ότι αυτό θα βοηθήσει στη μείωση των λεκέδων. Για την ακρίβεια, δεν το κάνει. Εντείνει ακόμα περισσότερο το πρόβλημα. Σε γενικές γραμμές, θα πρέπει να αποφεύγετε τα λευκαντικά πλυντηρίου ή τα απορρυπαντικά σε σκόνη. Για να αφαιρέσετε τους λεκέδες που προκαλούνται από αντηλιακά προϊόντα, συνιστούμε να πλένετε το ύφασμα χωρίς απορρυπαντικό στους 30 βαθμούς Κελσίου και έπειτα να το πλένετε με υγρό απορρυπαντικό στους 30 βαθμούς Κελσίου.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ

Η αξιόπιστη σειρά NIVEA Sun Protect & Moisture διατίθεται με ειδικό σύμπλεγμα κατά των κίτρινων λεκέδων.

Αυτό ενεργοποιείται στο πλύσιμο και επιτρέπει στους λεκέδες που προκαλούνται από τα φίλτρα UV να ξεπλένονται πιο εύκολα. Η σύνθεση αποτελείται από δύο συστατικά: Ένα συμπλεκτικό παράγοντα και έναν παράγοντα αποφυγής της επανατοποθέτησης. Ο συμπλεκτικός παράγοντας λειτουργεί σαν μαγνήτης, δεσμεύοντας και αιχμαλωτίζοντας τα μεταλλικά ιόντα που υπάρχουν στο νερό της πλύσης. Αυτό μειώνει τον σχηματισμό πολύχρωμων συμπλεγμάτων με συγκεκριμένα μόρια των φίλτρων UV κατά τη διάρκεια της πλύσης. Ο παράγοντας αποφυγής της επανατοποθέτησης λειτουργεί ως εναλλακτικός σταθμός υποδοχής συγκεκριμένων φίλτρων UV, με την έννοια ότι δε μπορούν να κολλήσουν στα υφάσματα και ξεπλένονται πιο εύκολα.

Δύο συστατικά: α) Συμπλεκτικός παράγοντας που μειώνει τον σχηματισμό πολύχρωμων συμπλεγμάτων κατά την πλύση. Β) Παράγοντας αποφυγής της επανατοποθέτησης για εύκολο ξέβγαλμα.


ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ