ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ NIVEA OIL IN LOTION

ΜΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

Καινοτομία

Μία απολαυστική εμπειρία για τις αισθήσεις σας και 24ωρη ενυδάτωση

ΑΦΙΕΡΩΣΤΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ NIVEA OIL IN LOTION

Διακριτικά αρώματα σε συνδυασμό με πολύτιμα έλαια σε μια λοσιόν που απορροφάται γρήγορα για λαμπερή, απαλή επιδερμίδα. Η νέα σειρά NIVEA Oil in Lotion προσφέρει την ευχαρίστηση των ελαίων σε λοσιόν που απορροφώνται γρήγορα, φροντίζοντας την επιδερμίδα σας με αισθησιακά αρώματα. Η άνοιξη έφτασε στην επιδερμίδα σας και η αίσθηση είναι εκπληκτική! Επιλέξτε ένα από τα τρία αρώματα - Άνθος κερασιάς και έλαιο jojoba, Τριαντάφυλλο και έλαιο αργκάν και Βανίλια και έλαιο αμυγδάλου. Κάντε ατμόσφαιρα για τον ιδιαίτερο «χρόνο με τον εαυτό σας», χαμηλώστε τα φώτα, ανάψτε κεριά, βάλτε χαλαρωτική μουσική και ικανοποιήστε την επιδερμίδα και τις αισθήσεις σας με μια ακαταμάχητα απαλή και λαμπερή επιδερμίδα.

Απολαύστε μια καθημερινή στιγμή ευχαρίστησης με τον εαυτό σας

Συμβουλές για το σώμα

Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και χαλαρώστε τις αισθήσεις σας

ΛΑΔΙ VS ΛΟΣΙΟΝ ΣΩΜΑΤΟΣ
ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ

Για τη διατήρηση απαλής επιδερμίδας με υγιή όψη είναι σημαντικό να βρίσκετε χρόνο για να διατηρείτε την επιδερμίδα σας απαλή και όμορφη. Ανακαλύψτε τα μοναδικά οφέλη των λαδιών σώματος και της λοσιόν.

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΣΑΣ
ΜΕ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΑΝΘΟΥΣ ΚΕΡΑΣΙΑΣ

Η ιστορία της ανθισμένης κερασιάς που κάνει το άρωμα τόσο μοναδικό και πώς να αναβιώσετε το πρόγραμμα περιποίησης της επιδερμίδας σας με την ήπια περιποίηση των ελαίων σε μια λοσιόν που απορροφάται γρήγορα.

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΠΑ
ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΑΣ

Φανταστείτε τον εαυτό σας στο σπίτι, να χαλαρώνετε υπό το απαλό φως των κεριών, ακούγοντας κλασική μουσική και μυρίζοντας ένα υπέροχο άρωμα. Τέλειο! Με μόλις μερικά τρικ, λίγα προϊόντα για το μπάνιο, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας χαλαρωτικό σπα στο μπάνιο σας.

Δείτε το video

Μεταμορφώνει την ξηρή επιδερμίδα σε απαλή και λαμπερή