Ανακαλύψτε τη NIVEA

Αναζητώ πληροφορίες ή προϊόντα για

NIVEA SUN Protect & Bronze για μαύρισμα που διαρκεί

Φυσικό μαύρισμα που διαρκεί.

Νέο: NIVEA SUN Protect & Bronze

Αντηλιακή προστασία & μαύρισμα

Προϊόντα NIVEA SUN Protect & Bronze

NIVEA SUN PROTECT & BRONZE

ΤΩΡΑ Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΜΑΥΡΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΦΙΚΤΗ!

Θέλεις να προστατεύσεις την επιδερμίδα σου και ταυτόχρονα να αποκτήσεις υπέροχο μαύρισμα; Η σειρά NIVEA SUN Protect & Bronze συνδυάζει την αντηλιακή προστασία με το φυσικό μαύρισμα που διαρκεί. Η σειρά αντηλιακής περιποίησης NIVEA SUN Protect & Bronze δρα άμεσα, κατευθείαν μετά την εφαρμογή, προστατεύοντας αποτελεσματικά την επιδερμίδα σου. Επιπλέον, χάρη στο εκχύλισμα προμελανίνης που περιέχει, ενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία μαυρίσματος της επιδερμίδας – χωρίς self-tanner συστατικά!
After Sun και SPF

Μάθε τις ανάγκες της επιδερμίδας σου και απόλαυσε ξέγνοιαστα τον ήλιο.

NIVEA SUN Protect & Bronze After Sun Λοσιόν

NIVEA SUN Protect & Bronze After Sun στην παραλία

Αυτή η ανάλαφρη λοσιόν με εκχύλισμα προμελανίνης καταπραΰνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα μετά την έκθεση στον ήλιο, χαρίζοντάς της μεταξένια απαλότητα. Προσφέρει βελούδινη περιποίηση μετά από μια μέρα κάτω από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο. Και όχι μόνο. Ενεργοποιεί την παραγωγή μελανίνης τ

Οικογενειακές στιγμές διασκέδασης στην παραλία

UV Κάμερα

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ ΜΕ ΤΗ NIVEA SUN

ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Όλοι λατρεύουμε τον ήλιο, το κολύμπι στη θάλασσα και τη χαλάρωση στην παραλία. Ενώνοντας τις δυνάμεις της με τον καλλιτέχνη Thomas Leveritt, η NIVEA κατέδειξε τη σημασία της αντηλιακής προστασίας, χρησιμοποιώντας μια ειδική κάμερα που κάνει ορατές τις επιπτώσεις της υπεριώδους ακτινοβολίας. Γι’ αυτό μην ξεχνάς: Προστάτευσε τον εαυτό σου - προστάτευσε αυτούς που αγαπάς! Με NIVEA SUN.
Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς συνδυάζεται η αντηλιακή προστασία με το υπέροχο μαύρισμα; 
Επιθυμία όλων είναι να νιώθουν προστατευμένοι κάτω από τον ήλιο χρησιμοποιώντας ένα αξιόπιστο αντηλιακό προϊόν και, ταυτόχρονα, αποκτώντας όμορφο και φυσικό μαύρισμα. Με τη σειρά NIVEA SUN Protect & Bronze, αυτό είναι πλέον εφικτό. Η ενισχυμένη με εκχύλισμα προμελανίνης φόρμουλά του ενεργοποιεί σημαντικά την παραγωγή μελανίνης των κυττάρων της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα προστατεύει την επιδερμίδα από τις ακτίνες UVA/UVB. Τώρα η αξιόπιστη αντηλιακή προστασία συνδυάζεται άψογα με το υπέροχο μαύρισμα!

Τι κάνει τη σειρά NIVEA SUN Protect & Bronze ξεχωριστή; 
Η σειρά NIVEA SUN Protect & Bronze έχει δύο επιθυμητά αποτελέσματα: κατ’ αρχάς, προστατεύει την επιδερμίδα από τις βλαβερές ακτίνες UV. Επιπλέον, ενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία μαυρίσματος του οργανισμού, χωρίς όμως να περιέχει παράγοντες self-tanning. Η NIVEA SUN Protect & Bronze συνδυάζει έξυπνα την αντηλιακή προστασία με το μαύρισμα. Όταν η επιδερμίδα εκτίθεται στον ήλιο, ενεργοποιείται ένας φυσικός προστατευτικός μηχανισμός που παράγει την καφέ χρωστική γνωστή ως μελανίνη. Η μελανίνη είναι υπεύθυνη για το χρώμα της επιδερμίδας και αποτελεί μια φυσική ασπίδα προστασίας για τα κύτταρα. Το μαύρισμα, λοιπόν, είναι ουσιαστικά μέρος του μηχανισμού προστασίας της επιδερμίδας. Η NIVEA SUN περιλαμβάνει ένα ενεργό συστατικό που ενεργοποιεί αυτόν τον απλό αλλά εξαιρετικά χρήσιμο φυσικό μηχανισμό της επιδερμίδας. Βασικό συστατικό της μοναδικής σειράς NIVEA SUN Protect & Bronze είναι το εκχύλισμα προμελανίνης. Ενεργοποιεί σε σημαντικό βαθμό την παραγωγή μελανίνης στην επιδερμίδα. Ακόμη και μετά την ηλιοθεραπεία, ο φυσικός μηχανισμός παραγωγής μελανίνης παραμένει ενεργός. Τα προϊόντα της σειράς NIVEA SUN Protect & Bronze ενισχύουν τη φυσική ικανότητα της επιδερμίδας να αποκτά μαύρισμα που διαρκεί, ενώ παράλληλα προσφέρουν υψηλή προστασία στην επιδερμίδα

Πώς χρησιμοποιούνται τα προϊόντα της σειράς NIVEA SUN Protect & Bronze; 
Τα προϊόντα NIVEA SUN Protect & Bronze χρησιμοποιούνται όπως και κάθε άλλο προϊόν αντηλιακής προστασίας. Άπλωσε γενναιόδωρη ποσότητα πριν από την έκθεσή σου στον ήλιο. Φρόντισε πάντοτε να εφαρμόζεις αρκετό αντηλιακό για να καλύψεις ομοιόμορφα όλη την επιφάνεια της επιδερμίδας σου. Ανανέωσε τακτικά το αντηλιακό σου για να εξασφαλίσεις υψηλή προστασία από τον ήλιο, ιδίως μετά το κολύμπι, το σκούπισμα με πετσέτα ή την εφίδρωση. Η Protect & Bronze After Sun Λοσιόν Επικήκυνσης Μαυρίσματος χρησιμοποιείται όπως όλα τα προϊόντα περιποίησης για μετά τον ήλιο. Καταπραΰνει την επιδερμίδα και, επιπλέον, ενεργοποιεί την παραγωγή μελανίνης για να σου χαρίσει υπέροχο μαύρισμα μακράς διαρκείας.
Πού οφείλεται η υψηλή αποτελεσματικότητα της σειράς NIVEA SUN Protect & Bronze;
Τα προστατευτικά φίλτρα των αντηλιακών Protect & Bronze αρχίζουν να λειτουργούν άμεσα, κατευθείαν μετά την εφαρμογή.

Είναι η σειρά NIVEA SUN Protect & Bronze δερματολογικά ελεγμένη;
Ναι, όλα τα προϊόντα NIVEA υποβάλλονται σε δερματολογικούς ελέγχους.

Είναι η σειρά NIVEA SUN Protect & Bronze κατάλληλη για ευαίσθητες επιδερμίδες;
Η NIVEA SUN διαθέτει προϊόντα αντηλιακής προστασίας για τύπους επιδερμίδας που χρήζουν ειδικής περιποίησης. Για ευαίσθητες επιδερμίδες, σου προτείνουμε το NIVEA SUN Pure & Sensitive Spray.

Η σειρά NIVEA SUN Protect & Bronze απευθύνεται μόνο σε γυναίκες;
Όχι, τα προϊόντα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από άνδρες και γυναίκες που θέλουν να αποκτήσουν υπέροχο μαύρισμα μακράς διάρκειας.

Είναι τα προϊόντα NIVEA SUN Protect & Bronze προϊόντα self-tanning;
Όχι, τα προϊόντα self-tanning περιέχουν ένα συστατικό το οποίο δρα στην ανώτερη στοιβάδα του δέρματος δίνοντάς της καστανή απόχρωση, χωρίς όμως να προσφέρει καμία προστασία από τον ήλιο. Αν δεν εφαρμοστούν ομοιόμορφα, τα προϊόντα αυτά είναι πιθανό να έχουν ως αποτέλεσμα τον ανομοιογενή χρωματισμό της επιδερμίδας, και έτσι το μαύρισμα να μην φαίνεται φυσικό. Η επίδραση της σειράς NIVEA SUN Protect & Bronze είναι εντελώς διαφορετική. Το εκχύλισμα προμελανίνης είναι συστατικό φυτικής προέλευσης το οποίο δρα στις κατώτερες στοιβάδες του δερμάτος, όπου και ενεργοποιεί την παραγωγή μελανίνης. Τα προϊόντα NIVEA SUN Protect & Bronze προστατεύουν την επιδερμίδα και ενεργοποιούν την παραγωγή μελανίνης, για υπέροχο και απόλυτα φυσικό μαύρισμα.

Σου προτείνουμε

Αποκλειστικές προσφορές και ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την επιδερμίδα σου

*Παρακαλούμε συμπληρώστε το πεδίο