Εγκλήματα σε βάρος της επιδερμίδας Κεφαλίδα

Τι σε βοηθάει να καταπολεμήσεις τα εγκλήματα σε βάρος της επιδερμίδας

Πώς να βοηθήσεις την επιδερμίδα σου
Ακόμη και το μικρότερο σφάλμα περιποίησης ή styling μπορεί συχνά να αποτυπώνεται στην επιδερμίδα και τα μαλλιά μας. Η NIVEA σού δείχνει πώς να αποφύγεις μικρά αμαρτήματα περιποίησης της επιδερμίδας και πώς να τα διορθώσεις εύκολα και γρήγορα.

Μικρά εγκλήματα...

Δοκίμασες ποτέ να ισιώσεις τα μαλλιά σου ενώ είναι ακόμη υγρά; Μήπως πέρασε καιρός από το τελευταίο σου πεντικιούρ; Χάρισες ποτέ στην επιδερμίδα σου λίγη περισσότερη περιποίηση; Όλες γνωρίζουμε αυτά τα μικρά εγκλήματα. Με αυτές τις συμβουλές περιποίησης από τη NIVEA, θα καταφέρεις όχι μόνο να τα αποφύγεις, αλλά και να τα διορθώσεις.

Προσοχή στο κινητό σου!

Στην τσέπη, στο τραπέζι – ακουμπάμε το smartphone μας παντού. Έτσι, τα βακτήρια κολλούν επάνω στην οθόνη και από εκεί μπορούν εύκολα να μεταφερθούν στο μάγουλο ή το αυτί σου, επιτρέποντας τη δημιουργία ατελειών και σπυριών. Γι’ αυτό, θα πρέπει να καθαρίζεις τακτικά το τηλέφωνό σου.

Απόφυγε εύκολα τα μικρά εγκλήματα σε βάρος της επιδερμίδας σου: συμβουλές για όμορφη επιδερμίδα

  • Το περισσότερο είναι πάντα καλύτερο; Όχι απαραίτητα! Η συχνή περιποίηση είναι οπωσδήποτε σημαντική, αλλά η υπερβολική περιποίηση μπορεί να βλάψει την επιδερμίδα. Οι πλούσιες κρέμες σε λιπαρή επιδερμίδα μπορούν να δημιουργήσουν ατέλειες, για παράδειγμα, και η ξηρή επιδερμίδα γρήγορα αναπτύσσει ρυτίδες. Αν δοκιμάζεις συνεχώς νέα προϊόντα, δεν βοηθάς καθόλου την ευαίσθητη επιδερμίδα σου: η επιδερμίδα ερεθίζεται και είναι πιο επιρρεπής σε ερυθρότητα ως αποτέλεσμα των πολλών ενεργών παραγόντων. Συνεπώς, θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι αγοράζεις προϊόντα που είναι απολύτως κατάλληλα για τον τύπο της επιδερμίδας σου. Μάθε περισσότερα για το ποιος είναι πραγματικά ο τύπος επιδερμίδας σου εδώ.
  • Οι φίλοι πρέπει να βοηθούν ο ένας τον άλλον, σωστά; Ναι, αλλά όχι με το μακιγιάζ! Οι βούρτσες, οι σπόγγοι ακόμη και τα άκρα των σωληναρίων είναι εστίες βακτηρίων, τα οποία μπορεί να προκαλέσουν μολύνσεις και σπυράκια.
  • Θέλεις να περάσεις αυθόρμητα μια ημέρα στη λιακάδα; Ακόμη και μια σύντομη ηλιοθεραπεία χωρίς καμία αντηλιακή προστασία μπορεί να βλάψει την επιδερμίδα και να προκαλέσει πρόωρη γήρανση. Το καλύτερο είναι να χρησιμοποιείς καθημερινά μια ενυδατική κρέμα με αντηλιακή προστασία το πρωί, όπως τη NIVEA Cellular Anti-Age Κρέμα Ημέρας SPF30 – και όχι μόνο το καλοκαίρι.
  • Όλες γνωρίζουμε τους κανόνες: ποτέ να μην πιέζεις τα μαύρα στίγματα και τα σπυράκια με βρώμικα χέρια! Αυτό επιτρέπει στα βακτήρια να εισχωρήσουν μέσα στους πόρους, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε μόλυνση και, στη χειρότερη περίπτωση, ακόμη και σε ουλές. Η συμβουλή μας: Καθάρισε την επιδερμίδα με ατέλειες μετά το ντους, όταν οι πόροι είναι εντελώς ανοιχτοί. Για να το κάνεις αυτό, τύλιξε ένα χαρτομάντιλο γύρω από τα δάχτυλά σου και απολύμανε τις ερεθισμένες περιοχές όταν τελειώσεις. Σημαντικό: Ποτέ μην πειράζεις τα ερεθισμένα σπυράκια! Μάθε περισσότερα για την επιδερμίδα με ατέλειες και για την καλύτερη δυνατή περιποίηση εδώ.

Πρόγραμμα διάσωσης για την επιδερμίδα και τα μαλλιά

Δεν είναι μόνο η ευαίσθητη επιδερμίδα σου που αντιδράει αμέσως στα εγκλήματα ομορφιάς. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να οπωσδήποτε να προσέξεις για τα μαλλιά και όλο το σώμα σου.

Οι βοηθοί περιποίησής μας

Σου προτείνουμε