Ανακαλύψτε τη NIVEA

Αναζητώ πληροφορίες ή προϊόντα για

Q10 και Q10 plus

Το μυστικό μου για την αντιγήρανση; Περιποίηση με Q10!

Διατήρησε τη νεανική σου εμφάνιση

Γιατί να μοιάζεις μεγαλύτερη από όσο χρειάζεται; Χρησιμοποιώντας τα αντιρυτιδικά προϊόντα περιποίησης Q10 μπορείς να αποτρέψεις την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας σου.

Χρήση των προϊόντων Q10 για την καταπολέμηση των ρυτίδων

Νεανική και σφριγηλή επιδερμίδα – ποιος δεν θα την ήθελε; Εντούτοις, η επιδερμίδα μας γερνάει διαφορετικά, πιο γρήγορα ή πιο αργά από άτομο σε άτομο, ανάλογα με την προδιάθεσή μας και το πόσο υγιεινός είναι ο τρόπος ζωής μας. Όσον αφορά την αντιγήρανση, τα προϊόντα Q10 της NIVEA είναι στο πλευρό σας.

Q10: η επιστημονική ανακάλυψη

  •  Ο Αμερικανός επιστήμονας Frederick L. Crane ανακάλυψε το συνένζυμο το 1957. 
  •  Ο Βρετανός χημικός Peter Dennis Mitchell διαπίστωσε πώς λειτουργεί το Q10 μέσα στα κύτταρα. Το 1978 βραβεύθηκε με το Νόμπελ Χημείας για το σχετικό του έργο του. 
  •  Οι επιστήμονες της Beiersdorf είναι οι πρώτοι που ερεύνησαν τα αποτελέσματα του Q10 στην επιδερμίδα και το χρησιμοποιούν στα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας από το 1998.

Ιδιότητες του συνενζύμου Q10

Συνένζυμο Q10

Δύο από τις σημαντικότερες λειτουργίες του συνενζύμου Q10 στον οργανισμό είναι η παραγωγή ενέργειας και η προστασία των κυττάρων.

Η επιδερμίδα χρειάζεται ενέργεια και μια καλή γραμμή άμυνας

Η επιδερμίδα χρειάζεται ενέργεια

Το συνένζυμο Q10 της επιδερμίδας είναι απολύτως απαραίτητο για την παραγωγή ενέργειας και προστατεύει την επιδερμίδα από το οξειδωτικό στρες. Ωστόσο, η αναλογία του Q10 στην επιδερμίδα μας μειώνεται με την πάροδο των ετών.   

Τα δεδομένα πίσω από το Q10

Το συνένζυμο Q10, ή απλά Q10, παράγεται φυσικά στον οργανισμό και συμβάλλει σημαντικά στη λειτουργία όλων των κυττάρων του. Το συνένζυμο, όπως και μια βιταμίνη, συναντάται σε όλον τον οργανισμό και μπορεί να υποστηρίξει πολλές διαδικασίες που είναι βασικές για τη ζωή. Ειδικότερα το Q10 είναι απαραίτητο για την παραγωγή ενέργειας των κυττάρων στα μιτοχόνδρια. Επίσης, ενεργεί ως αντιοξειδωτικό για την καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό των κυττάρων. Οι ελεύθερες ρίζες επιταχύνουν τη γήρανση της επιδερμίδας και φθείρουν τα κύτταρα. Επιπλέον, το Q10 βρίσκεται στην κυτταρική μεμβράνη και στα λιπίδια στην επιφάνεια της επιδερμίδας, όπου έχει επίσης σημαντική δράση ως αντιοξειδωτικό. Το Q10 μπορεί να προστατέψει την επιδερμίδα από τις βλαβερές συνέπειες που προκαλεί η ακτινοβολία UV.

Το αποτέλεσμα της έρευνας NIVEA

Όλα τα προϊόντα NIVEA είναι αποτέλεσμα του συνδυασμού μιας εξαιρετικά ανεπτυγμένης κουλτούρας καινοτομίας και της γνώσης της Beiersdorf στην έρευνα της επιδερμίδας για περισσότερο από έναν αιώνα. Η ερευνητική ομάδα της NIVEA ασχολείται αδιάλειπτα με τις επιδράσεις του Q10 σχεδόν για εικοσιπέντε χρόνια. Η επιστημονική μας ομάδα εξετάζει εντατικά τον ρόλο του συνενζύμου Q10 στην ανθρώπινη επιδερμίδα και το έχει ενσωματώσει σε προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας ήδη από το 1998. Μέχρι σήμερα, τα προϊόντα Q10 έχουν ζήτηση σε όλο τον κόσμο: ένα βαζάκι NIVEA Q10 πωλείται κάθε δύο δευτερόλεπτα.

Αντιρυτιδικά προϊόντα και προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας με Q10

Στην αντιγηραντική περιποίηση, το Q10 χρησιμοποιείται ως πολύτιμο συστατικό σε προϊόντα όπως η σειρά NIVEA Q10.

NIVEA Q10plus Ορός

Η ερευνητική ομάδα της NIVEA διαθέτει πολλά χρόνια εμπειρίας και εξειδικευμένη γνώση σχετικά με το Q10 στην επιδερμίδα. Χάρη στην τεχνογνωσία αυτή, μπορείς να επωφεληθείς τώρα με τη νέα, ιδιαίτερα αποτελεσματική φόρμουλα του NIVEA Q10 Plus Ορός με Πέρλες.

Q10 Αντιρυτιδική Κρέμα

Κατοχυρωμένο αποτέλεσμα

Ο καινοτόμος Q10 Plus Ορός με Πέρλες  της NIVEA περιέχει την υψηλότερη συγκέντρωση του ενεργού συστατικού της επιδερμίδας Q10 από τα προϊόντα της αντιρυτιδικής σειράς NIVEA Q10plus. Για πρώτη φορά στην ιστορία της NIVEA, οι ενεργές πέρλες Q10plus συνδυάζονται με ένα υδροτζέλ και δημιουργούν έναν εξαιρετικά αποτελεσματικό αντιρυτιδικό ορό. Αυτή η μοναδική, κατοχυρωμένη φόρμουλα που περιέχει Q10, υαλουρονικό οξύ και κρεατίνη μειώνει ορατά τις ρυτίδες και αποτρέπει την πρόωρη επανεμφάνισή τους. Για λεία, αναζωογονημένη επιδερμίδα με νεανική όψη.

Πάντα φρέσκια: με ενεργό διανομέα

Η αντιρυτιδική δράση της σύνθεσης του ορού ενεργοποιείται εκ νέου με κάθε χρήση. Πιέζοντας τον διανομέα, οι μικρές πέρλες ξεχύνονται μέσω της κεφαλής του διανομέα και συνδυάζονται με το υδροτζέλ σε έναν εξαιρετικά αποτελεσματικό ορό που διεισδύει στην επιδερμίδα. Ιδανικά πρέπει να εφαρμόζεις τον  Q10 Plus Ορός με Πέρλες  της NIVEA καθημερινά στο πρόσωπό σου, πρωί και βράδυ. Είναι επίσης ιδανικό ως βάση πριν το μακιγιάζ, καθώς λειαίνει και βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας.

Μείνε νέα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα!

Για να δώσεις στην καθημερινή αντιρυτιδική ρουτίνα σου επιπλέον ώθηση, ανάλαβε δράση. Με τη σωστή διατροφή, λίγη άσκηση και επαρκή ύπνο, θα βοηθήσεις την επιδερμίδα σου να δείχνει σφριγηλή και νεανική για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Σου προτείνουμε