Γυναίκες που χρησιμοποιούν bakuchiol

Bakuchiol στην περιποίηση της επιδερμίδας

Μάθετε για το Bakuchiol στην περιποίηση της επιδερμίδας

BAKUCHIOL ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΊΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΊΔΑΣ

Η ταυτοποίηση των πιο φυσικών και υγειών συστατικών στα προϊόντα ομορφιάς έχει γίνει μέρος της ρουτίνας φροντίδας της επιδερμίδας. Όλοι ανακαλύψαμε την εκπληκτική ρετινόλη, φημισμένη για την ευρεία γκάμα πλεονεκτημάτων που παρέχει στην επιδερμίδα σας. Ωστόσο, δυστυχώς, μπορεί να ερεθίζει την ευαίσθητη επιδερμίδα. Είμαστε λοιπόν ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε το bakuchiol [προφέρεται μπακ-ου-χι-ολ] - ένα νέο φυτικό συστατικό που γίνεται με γοργούς ρυθμούς η δημοφιλής εναλλακτική.  
Μάθετε περισσότερα για ό,τι χρειάζεται να γνωρίζετε σχετικά με τα πλεονεκτήματα του λαδιού bakuchiol και κατανοήστε γιατί οι άνθρωποι το προτιμούν αντί της ρετινόλης.

BAKUCHIOL - ΤΙ ΕΙΝΑΙ

Το λάδι Bakuchiol προέρχεται από το φυτό Babchi που ονομάζεται και Psoralea Corylifolia (ψωραλέα). Το λάδι Bakuchiol χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην Ινδική και Κινεζική ιατρική αλλά η δημοφιλία του αυξάνεται γοργά καθώς οι άνθρωποι αναζητούν φυτικά υποκατάστατα. Χάρη στα φυτικής προέλευσης και αντιβακτηριακά χαρακτηριστικά οι οροί και τα έλαια Bakuchiol είναι πιο ήπια από τη ρετινόλη και καταλληλότερα για ανθρώπους με δερματικά προβλήματα όπως έκζεμα, ψωρίαση, δερματίτιδα ή ευαίσθητη επιδερμίδα.
 
Ποια είναι όμως η διαφορά μεταξύ bakuchiol εναντίον ρετινόλης;

Γνωρίστε τη φυσική εναλλακτική της ρετινόλης!

BAKUCHIOL ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΡΕΤΙΝΌΛΗΣ

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τη συζήτηση «bakuchiol εναντίον ρετινόλης» όταν κατανοούμε τα πλεονεκτήματα του λαδιού bakuchiol. Γίνεται σύγκριση μεταξύ Bakuchiol και ρετινόλης λόγω των κοινών τους πλεονεκτημάτων:

1. Βοηθάει στην καταπολέμηση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων
2. Μπορεί να εμποδίσει και καταπραΰνει την ακμή
3. Μπορεί να καταπολεμήσει τους ανομοιόμορφους τόνους της επιδερμίδας
4. Διεγείρει τη δημιουργία διαφόρων τύπων κολλαγόνου

Ποιες είναι όμως οι πραγματικές διαφορές;

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΥΣ

Μια από τις πιο σημαντικές διαφορές μεταξύ του Bakuchiol και της ρετινόλης είναι η καταλληλότητα για χορτοφάγους. Η ρετινόλη είναι ένας τύπος ρετινοειδούς από κρόκο αυγού και λάδι από συκώτι ψαριού. Παρότι χρησιμοποιείται συνήθως στα τρόφιμα, ενδέχεται να γίνεται χρήση της ακόμα σε ορισμένες μορφές κοσμητικής ρετινόλης. Ωστόσο, καθώς το Bakuchiol είναι φυτικής προέλευσης, όλοι οι οροί και τα έλαια bakuchiol είναι κατάλληλα για χορτοφάγους καταναλωτές.

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ Bakuchiol και ρετινόλης είναι η δυνατότητα χρήσης του λαδιού bakuchiol κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Συστήνεται να μη γίνεται χρήση ρετινόλης κατά την εγκυμοσύνη λόγω των επιπτώσεων που μπορεί να έχει στην ανάπτυξη του εμβρύου. Η χημική διαφορά μεταξύ ρετινόλης και Bakuchiol είναι αρκετά σημαντική ώστε να συμπεραίνεται ότι δεν πρόκειται να προκύψουν ζητήματα κατά την εγκυμοσύνη λόγω της φροντίδας της επιδερμίδας με bakuchiol. Ωστόσο, εάν έχετε αμφιβολίες σχετικά με τις επιπτώσεις του Bakuchiol κατά την εγκυμοσύνη, συμβουλευτείτε έναν γιατρό.

ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Παρά τα προφανή πλεονεκτήματα, άνθρωποι με ευαίσθητη επιδερμίδα πιστεύουν ότι η ρετινόλη μπορεί να ερεθίζει την επιδερμίδα τους, προκαλώντας ξηρότητα και ερυθρότητα. Επιταχύνοντας την αντικατάσταση των κυττάρων, το Bakuchiol ανακουφίζει και θεραπεύει την επιδερμίδα χωρίς να προκύπτει ερεθισμός και μάλιστα με ταυτόχρονη παροχή των ίδιων πλεονεκτημάτων όπως η ρετινόλη. Έτσι το Bakuchiol έχει ισχυρότερο πλεονέκτημα έναντι της ρετινόλης.

ΛΟΙΠΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ BAKUCHIOL ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

Τώρα γνωρίζουμε τι είναι το bakuchiol και τις διαφορές του με τη ρετινόλη. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του bakuchiol στη φροντίδα της επιδερμίδας; Το Bakuchiol είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, το βασικό συστατικό σε οιαδήποτε αποτελεσματική ρουτίνα φροντίδας της επιδερμίδας. Τα αντιοεξιδωτικά, συμπεριλαμβανομένου του Bakuchiol, έχουν την ικανότητα παρεμπόδισης των σημαδιών γήρανσης, φωτίζουν τον δερματικό τόνο και προσφέρουν πολλά οφέλη στην επιδερμίδα σας. Επισημάναμε τα βασικά πλεονεκτήματα από τη χρήση του Bakuchiol στις διαδικασίες φροντίδας της επιδερμίδας.

1. ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΚΜΗΣ ΜΕ BAKUCHIOL

Η ακμή μπορεί να προκαλείται και να επιδεινώνεται από τις ελεύθερες ρίζες. Ως αντιοξειδωτικό το λάδι bakuchiol μειώνει την επίδραση που έχουν οι ελεύθερες ρίζες στην επιδερμίδα, μειώνοντας την επίδρασή τους στην ευαίσθητη επιδερμίδα με τάσεις ακμής.  
 
Το λάδι Bakuchiol είναι επίσης ένα αντιφλεγμονώδες που βοηθάει στην αντιμετώπιση της κόκκινης, διογκωμένης ακμής με φλεγμονή. 

2. ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ

Οι οροί και τα έλαια Bakuchiol βοηθάνε στην αύξηση της ανανέωσης των κυττάρων και διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου στην επιδερμίδα σας. Το κολλαγόνο είναι μια πρωτεΐνη που αυξάνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, διευκολύνοντας την ανάκαμψή της στην αρχική μορφή. Η προσθήκη Bakuchiol στις διαδικασίες φροντίδας της επιδερμίδας μπορεί να αντιμετωπίσει αυτήν την απώλεια κολλαγόνου και βοηθάει την επιδερμίδα σας να φαίνεται νεότερη όσο ποτέ άλλοτε! Δοκιμάστε τη Cellular Expert Lift Προηγμένη Αντιγηραντική Κρέμα Ημέρας SPF30, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου των κυττάρων κατά +48% μόνο σε 4 ώρες - το κλειδί για επιδερμίδα με νεότερη εμφάνιση.

3. ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΕΣ ΚΗΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟ ΔΕΡΜΑΤΙΚΟ ΤΟΝΟ

Σε αντίθεση με τη ρετινόλη το Bakuchiol κάνει την επιδερμίδα λιγότερο ευαίσθητη στις επιβλαβείς ακτίνες του ήλιου. Το λάδι Bakuchiol μειώνει την επίδραση των ελεύθερων ριζών, όπως οι βλάβες από τη ρύπανση και τον ήλιο, στην επιδερμίδα. Αυτές οι ελεύθερες ρίζες μπορούν να προκαλέσουν ανισορροπία στην παραγωγή μελανίνης οδηγώντας σε υπερμελάγχρωση και σε έναν ανομοιόμορφο δερματικό τόνο. Προστατεύοντας την επιδερμίδα τα προϊόντα bakuchiol μπορούν να εμποδίσουν αλλά και να βελτιώσουν την εμφάνιση των σκούρων κηλίδων και του ανομοιόμορφου δερματικού τόνου.

Καθώς το Bakuchiol γίνεται όλο και πιο δημοφιλές, είναι πιο εύκολο παρά ποτέ να προστεθεί στη ρουτίνα φροντίδας της επιδερμίδας. Από ορός bakuchiol και έλαια έως μάσκες προσώπου και ενυδατικές με bakuchiol, όλα αποτελούν βασικά προϊόντα στα προγράμματα των ανθρώπων. 
Καθώς το λάδι bakuchiol είναι ήπιο και φυσικό προϊόν, μπορείτε να ξεκινήσετε με τη χρήση του από την ηλικία των 25 ετών και παραπάνω από μια φορά την ημέρα. Τέλειο το πρωί πριν την ενυδάτωση και το βράδυ πριν την εφαρμογή ορών.
Συστήνουμε την εφαρμογή προϊόντων λαδιού bakuchiol αφότου καθαρίσετε την επιδερμίδα και τη στεγνώσετε με ταμπονάρισμα.
Το λάδι bakuchiol είναι αποτελεσματικό με άλλα ενυδατικά συστατικά όπως το σκουαλένιο. Σε αντίθεση με τη ρετινόλη χρησιμοποιείται με ασφάλεια με άλλα προϊόντα του προγράμματος φροντίδας της επιδερμίδας, συμπεριλαμβανομένης της ίδιας της ρετινόλης καθώς οι ηρεμιστικές ιδιότητες του bakucniol επιτρέπουν στη ρετινόλη να είναι πιο αποτελεσματική και αυξάνουν την ανοχή της επιδερμίδας σε αυτό το καλά μελετημένο συστατικό. Ωστόσο, δεν συστήνεται να χρησιμοποιείται με γλυκολικό οξύ καθώς μπορεί να αλλοιώσει τη φόρμουλα. Παρότι το bakuchiol δεν προκαλεί ευαισθησία στον ήλιο όπως η ρετινόλη, συστήνουμε πάντα να εφαρμόζετε αντηλιακό πριν την έκθεση της επιδερμίδας στον ήλιο.
 
Δοκιμάστε τη NIVEA Cellular Expert Lift Προηγμένη Αντιγηραντική Κρέμα Νύχτας για την ολοκληρωμένη εμπειρία bakuchiol.