Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

#SwseTaKalokairina με το NIVEA SUN Protect & Moisture

Βοηθήστε τα ρούχα σας να ''τη βγάλουν καθαρή'' αυτό το καλοκαίρι !

Το αντηλιακό προστατεύει την επιδερμίδα σας, αλλά αν δεν προσέξετε μπορεί να αποβεί μοιραίο για τα ρούχα σας. Συχνά δεν συνειδητοποιούμε ότι οι λεκέδες του αντηλιακού είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του καλοκαιριού. Ήρθε ώρα για αλλαγή! Αφιερώστε λίγο χρόνο για να ακούσετε τα ρούχα σας και αυτό το καλοκαίρι βοηθήστε τα να τη βγάλουν καθαρή από τους λεκέδες αντηλιακού. Παρακολουθήστε το βίντεο και πάρτε μέρος στην καμπάνια του NIVEA SUN!


ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΙ ΛΕΚΕΔΕΣ

Αθώες κινήσεις! Μοιραίοι Λεκέδες!

Κάθε φορά που βγάζετε το μπλουζάκι σας αφού εφαρμόσετε αντηλιακό στο πρόσωπο, το θέτετε σε κίνδυνο! Όσο πιο ανυπόμονος ο άνθρωπος είναι για να βουτήξει, τόσο πιο αδέξιες γίνονται οι κινήσεις! Όσο πιο στενή είναι η λαιμόκοψη, τόσο πιο επικύνδινη γίνεται η κατάσταση!

Για ένα μαγιό, η ζωή στην παραλία είναι ριψοκίνδυνη. Όπως όταν προσπαθείτε να καλύψετε κάθε σπιθαμή του σώματος με αντηλιακό χωρίς να ακουμπήσετε τις άκρες από το μαγιό σας! Δύσκολη υπόθεση, τουλάχιστον από φέτος έχετε σύμμαχο!

Παιδιά βάζουν αντηλιακό = ο εφιάλτης των καλοκαιρινών! Αλλά, ποιος μπορεί να κατηγορήσει τα παιδιά; Τώρα είναι η στιγμή που θα τα διδάξουμε πώς να προστατεύουν την επιδερμίδα τους και ταυτόχρονα να σέβονται τα ρούχα τους.


ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

NIVEA Sun - Protect & Moisture κατά των Κίτρινων Λεκέδων

Σας προστατεύει αξιόπιστα από τον ήλιο

Η αξιόπιστη προστασία της επιδερμίδας για όλη την οικογένεια υπήρξε και θα εξακολουθήσει να είναι πάντα η πρώτη προτεραιότητα του NIVEA SUN!

Αφαιρείται ευκολότερα μετά το πλύσιμο

Η νέα γενιά του NIVEA SUN κατά των κίτρινων λεκέδων προστατεύει την επιδερμίδα σας από τον ήλιο και πλέον προστατεύει τα ρούχα σας από τους λεκέδες του αντηλιακού αφού ξεπλένεται πιο εύκολα!


#SwseTaKalokairina

Το πρώτο αντηλιακό που προστατεύει ρούχα και επιδερμίδα ΗΡΘΕ!

Έλα μαζί μας και #SwseTaKalokairina!

Βαρέθηκες να αποχωρίζεσαι τα αγαπημένα σου καλοκαιρινά γιατί ένας λεκές από αντηλιακό δεν φεύγει;Δεν θέλεις άλλο να βλέπεις τα αγαπημένα σου λευκά t-shirt να κιτρινίζουν στο λαιμό γιατί απλά τα φόρεσες ενώ είχες ήδη βάλει αντηλιακό στο πρόσωπο;Κουράστηκες να πλένεις και να ξαναπλένεις τα μαγιό σου κι ο λεκές να μη φεύγει;

Αυτό το καλοκαίρι όλα γίνονται πιο εύκολα και αποτελεσματικά. Χάρη στο νέo ΝIVEA Sun για προστασία από λεκέδες αντηλιακού.

Όχι μόνο προστατεύει αποτελεσματικά την επιδερμίδα από τον ήλιο, αλλά προστατεύει και τα καλοκαιρινά σας ρούχα από τους ανεπιθύμητους κίτρινους λεκέδες από αντηλιακό. Καθώς η νέα σύσταση βοηθά στο να αφαιρούνται οι λεκέδες πολύ πιο εύκολα, πολύ πιο γρήγορα και πολύ πιο αποτελεσματικά. Γίνε κι εσύ ένα από τους χιλιάδες ανθρώπους που συμβάλλουν στην προσπάθεια του ΝΙVEA Sun να κάνει την παραλία πιο ασφαλή και απολαυστική για όλους. Και για εσάς και την οικογένεια σας και για τα αγαπημένα σας καλοκαιρινά ρούχα. 

Αυτό το καλοκαίρι, έλα μαζί μας και #SwseTaKalokairina!