Φίλτρο
ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ
Κάνε τα κατάλληλα βήματα για να παραμείνεις χαρούμενη και υγιής στον ήλιο

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου μπορεί να είναι επιβλαβείς για την επιδερμίδα μας αν παραμένουμε εκτεθειμένοι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν είμαστε όμως εδώ για να σου πούμε να αποφεύγεις τον ήλιο. Ακριβώς το αντίθετο. Ο ήλιος υπάρχει για να τον απολαμβάνουμε. Οι ζωογόνες ακτίνες του μας ζεσταίνουν και μας χαρίζουν αυτό το πολυπόθητο, όμορφο μαύρισμα. Ρίξε μια ματιά στη συλλογή ενημερωτικών, εξειδικευμένων άρθρων και μάθε πώς μπορείς όχι μόνο να παραμένεις ασφαλής από τις ακτίνες του ήλιου, αλλά και να τις χρησιμοποιείς προς όφελός σου. Σε αυτή τη σελίδα θα ανακαλύψεις συμβουλές για το πώς μπορείς να προστατεύσεις την επιδερμίδα σου προτού και αφότου παραδοθείς στις ζεστές ακτίνες του ήλιου, αλλά και πώς να νιώθεις άνεση και ομορφιά.

Προετοιμάσου με την κατάλληλη αντηλιακή περιποίηση όπου κι αν πας

Όλοι αγαπούν τον ήλιο. Είτε χαλαρώνουμε στην παραλία, είτε ρουφάμε τις έξτρα ζεστές ακτίνες του, τους κρύους χειμωνιάτικους μήνες, είμαστε εδώ για να σε πληροφορήσουμε και να σε εμπνεύσουμε να βρεις νέους τρόπους να απολαύσεις τον ήλιο χαρούμενα και υγιεινά. Μάθε για τα αξεσουάρ του καλοκαιρινού σου look και πώς να παραμείνεις κομψή και trendy, όταν ο ήλιος ξεπροβάλλει από τα σύννεφα. Οι ειδικοί μας μπορούν να σε βοηθήσουν να επιλέξεις τα κατάλληλα προϊόντα για να παραμείνει η μοναδική σου επιδερμίδα προστατευμένη και έτοιμη για τον υπέροχο ήλιο. Η ηλιοθεραπεία είναι συνηθισμένο μέρος του καλοκαιριού για πολλούς ανθρώπους και πράγματι, το να απολαμβάνεις όλη αυτή τη βιταμίνη D είναι ένας υπέροχος τρόπος να παραμείνει η επιδερμίδα σου υγιής και νεανική. Χρειάζεται όμως να προστατευτείς, αλλιώς αυτό το λαμπερό μαύρισμα θα αρχίσει να μετατρέπεται σε δυσάρεστο έγκαυμα.

Άσε τo NIVEA Sun να σε βοηθήσει να περάσεις τους καλύτερους μήνες στον ήλιο 

Η συλλογή μας με άρθρα αντηλιακής περιποίησης είναι ευρεία με μεγάλη ποικιλία, οπότε έχουμε προνοήσει και έχουμε κάνει εύκολη την πλοήγηση. Χρησιμοποιώντας τα φίλτρα θεματικών ενοτήτων - θα τα βρεις εύκολα στο πάνω μέρος αυτής της σελίδας - μπορείς να περιορίσεις εύκολα και απλά τα άρθρα ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες σου. Είτε θες να βελτιώσεις το μαύρισμά σου στην παραλία ή την πισίνα αυτό το καλοκαίρι, είτε θες να να διατηρήσεις την οικογένειά σου ασφαλή στο περπάτημα στο βουνό, η κορυφαία αντηλιακή προστασία είναι απαραίτητη για έναν υγιεινό τρόπο ζωής αλλά και για να διατηρείς την επιδερμίδα σου προστατευμένη και λαμπερή. Ρίξε λοιπόν μια ματιά στη συλλογή των εξειδικευμένων άρθρων μας και βρες ακριβώς τις συμβουλές και τα κόλπα αντηλιακής περιποίησης που χρειάζεσαι φέτος, αλλά και για τα επόμενα χρόνια.